Randevu u Kaštelu – jedinstveni doživljaj izlaska u dvoje

Povodom mjeseca ljubavi u Kaštelu Morosini Grimani u Svetvinčentu, sve zaljubljene očekuje jedinstveni doživljaj izlaska u dvoje. Radi se o događaju “Randevu u Kaštelu” koji predstavlja poseban koncept večernjeg izlaska povodom dana zaljubljenih.

Događaj sjedinjuje lokalnu gastronomiju s aktivnostima unaprjeđenja partnerskog odnosa i unosi osvježenje u ljubavnu vezu. “Randevu u Kaštelu” obuhvaća vođenu degustaciju vina i istarskih gastro delicija, iskustvenu radionicu Svoj(a) i Tvoj(a) pod vodstvom psihologinje, te romantično fotografiranje.

Ovim događajem želja organizatorica, mladih istarskih poduzetnica, je proširiti lokalnu i regionalnu ponudu te izlazak učiniti iskustvom koje će se pamtiti i s kojeg će sudionici ponijeti ne samo uspomene već i konkretne alate za unaprjeđenje odnosa. Sve to popraćeno je foto uspomenama u predivnom ambijentu Kaštela koji će se dodatno obogatiti ručno rađenim dekorativnim sadržajem.

U ugodnoj i toploj atmosferi imat ćete priliku bolje upoznati sebe, svog partnera i vaš odnos kroz prizmu svjesnog partnerstva, oplemeniti odnos zajedničkim aktivnostima i sa sobom ponijeti uokvirene uspomene na ovaj poseban izlazak.

Učinite ovo Valentinovo posebnim i jedno drugome poklonite jedan posve drugačiji izlazak. U tonu ljubavi i zajedništva, u predivnom romantičnom ambijentu Kaštela ugodite svojim nepcima i začinite svoju ljubavnu vezu.

Randevu u Kaštelu će se održati 19. veljače 2022. od 17 do 20 sati. Prijave su otvorene do 16. veljače 2022. Prijava je obavezna, a broj prijava ograničen na deset parova. Detaljnije informacije o događaju i prijavi potražite na društvenim mrežama Let’s studia i Super Džezve.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.