STARI GRAD, Hvar/ Apartmani i Kuća Oliva/ rujan/ od 70€

Stari Grad je najpoželjnija destinacija za obiteljski i rekreativni odmor. U neposrednoj blizini objekta nalaze se uređene plaže, hoteli sa svojim sadržajima i sportski centar. Ronilački centar i škola jedrenja se nalaze u neposrednoj blizini kao i renta boat. Na raspolaganju su vam dva bicikla za odrasle i dva za dijete s kojima možete vozeći kroz starogrčki ager doći do 5-10 kilometara udaljenih mjesta kao što su Vrboska ili Jelsa.

Odličan restoran uz more nalazi se u neposrednoj blizini a niz drugih restorana možete naći u starom dijelu grada koji je udaljen nekih 10 minuta hoda. Posebnost otoka je da možete biciklom ili autom potražiti skrivene plaže i uživati u tišini i prozirnoj boji mora. U gradu se nalazi renta car/ bike/ motor i dobro opskrbljene prodavaonice hrane i tržnica.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Više bankomata se nalaze u centru grada, a ambulanta i ljekarna se nalaze na udaljenosti 200 metara.

Apartman Tihana i Kuća Oliva nalaze se na zemljištu veličine 1.000 četvornih metara s uređenim vrtom, posebnim ulazom i parkingom.

Apartman Ines nalazi se u neposrednoj blizini. Apartmani i objekat Oliva su opremljeni s punom opremom i novouređeni su smješteni u mirnom okruženju. Parking je osiguran u krugu okućnice za više automobila.

Uz prethodnu najavu moguće je osigurati besplatan prijevoz sa trajektnog pristaništa do apartmana i obratno.

Cijene za mjesec rujan:

  • za apartman – 70€
  • za Kuću Oliva – 130€

POVEZNICA 1
POVEZNICA 2

Kontakt: 091 120 7779
E-mail: stenko.dellorco@gmail.com
Stenko DellOrco

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije