Stiže nam Adventska zafrkancija u Zaprešiću

Stiglo je nam je najdraže doba godine. Vrijeme ljubavi, mira i dobrih želja, ali i vrijeme najukusnijih bakinih kolača, najljepših ukrasa i mirisa kuhanog vina. Vrijeme kad uživamo u druženjima na otvorenom iako nas hladnoća štipka za obraze jer božićna veselja na ulicama i gradovima imaju posebnu čar.

Ove godine ta čarolija zavladat će glavnim zaprešićkim trgom na kojem se uz božićne pjesme i dobro raspoloženje druže veliki i maleni na Adventskoj zafrkanciji. Trg Ivana Pavla II pretvoren je u blagdansku oazu s klizalištem, tradicionalnim božićnim specijalitetima, poklonima i sadržajima za najmlađe.

Božićni duh ušuljat će se u svaki kutak grada zahvaljujući blagdanskim čestitarima koji će, ove godine po prvi put, pjevati božićne pjesme na ulicama i trgovima grada baš kao što je to običaj diljem svijeta. Djelić europskih advenata osjetit će se i kroz vođene ture Zaprešićem, a ni advent neće zaobići zanimljiva božićna escape tura za zaljubljenike u avanture.

Za mališane je pripremljeno najviše iznenađenja. Upoznat će ih se s najpoznatijim sobom na svijetu, Rudolfom, koji će ih odvesti ravno na Sjeverni Pol gdje ih očekuje Djed Mraz i pregršt zabave. Čitanje božićnih priča, radionice, potraga za adventskim blagom, nagradne igre i kazališne predstave samo su dio programa koji je pripremljen za one koji se najviše vesele blagdanima, najmlađe posjetitelje!

Obzirom na epidemiološku situaciju, ove godine program neće donijeti velike koncerte i masovna okupljanja jer želja je da dočekate blagdane sigurni, zdravi i u miru. Ali glazbe neće nedostajati i svakoga vikenda bit će druženja uz glazbenu kulisu sjajnih DJ-eva i live acoustic svirki!

I za kraj prišapnut ćemo vam jednu tajnu! Nestašna ekipa vilenjaka svake večeri dio slatkiša iz tvornice Djeda Mraza nosi na Trg Ivana Pavla II. Zašto? Provjerite od 3. prosinca do 9. siječnja na Adventskoj zafrkanciji u Zaprešiću.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.