Sve je spremno za proljetno izdanje Zadar Street Food Festivala 2022

Na jednoj od najljepših lokacija u Zadru – Puntamiki – od 29. travnja do 8. svibnja održat će se Zadar Street Food Festival, jedinstveno gastronomsko i urbano iskustvo. Zadar je uvijek odlična destinacija koja ima što za ponuditi, a uz Zadar street food festival bit će sigurno najbolja opcija za provesti koji dan na moru.

Nakon super uspješnih dosadašnjih Zadar Street Food Festivala i mnoštva pozitivnih vibracija, organizatori kažu kako se vesele prvom Zadar Street Food Festivalu bez ograničenja ulaza i uz mogućnost da konačno vide nasmijana lica bez maski i bez distance među posjetiteljima. Uz moto „Bliži nego ikad!” sve je spremno za provod u Zadru uz mnoštvo dobre hrane i zabave.

Od početka je ovaj festival bio zamišljen kao događanje koje će Zadranima, ali i svim gostima njihove županije, pružiti nova gastronomska iskustva i oblikovati sadržaj u dijelu godine kada nema puno događanja. Vrijeme je i više nego povoljno, sunce grije, a more mami, pa je pregršt razloga za posjetiti i ovo izdanje Zadar Street Food Festivala.

Koncept festivala nije se značajnije promijenio: gosti će uživati u jednostavnim ali vrhunskim jelima koja će pripremati zadarski ugostitelji. Zadrani i gosti tako će moći isprobati street food specijalitete koje će pripremati probrana ekipa iz Hedonista, Maguro restoran & sushi bara, Burgers & more, Picnic Mingle & Fun, Feral Street Food, Papica Burger House i Beg’s.

Svaki posjetitelj naći će nešto za sebe – od vrhunskih burgera, ribljih i mesnih specijaliteta, te prvi put na festivalu veganska ponuda uz Beg’s, a na street food ponudu idealno će se nadovezati Staropramen i Grif pivo. Uz more, zalazak sunca, “ulične” i cjenovno pristupačne varijante najdražih jela u izvedbi zadarskih ugostitelja, posjetitelji će uživati i u vrhunskoj ponudi pića uz ekipu Beach Bara Bamboo, Aperol Spritz Loungea, te Zadar Wine Festa.

Festival će biti otvoren radnim danom od 15:00 do 24:00, a subotom i nedjeljom od 11:00 do 24:00. Ulaz je besplatan.

Za zabavu će se pobrinuti najpopularniji zadarski DJ-evi, a najave nastupa mogu se pratiti na društvenim mrežama festivala, te OVDJE.

Foto: Zadar Street Food Festival

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.