SVETI IVAN ZELINA KUĆA S BAZENOM 300 KUNA

Članak se nastavlja ispod oglasa

Opis: Tomas Hill smješten je na brežuljku Kladešćica na 460 metara nadmorske visine. Vlada šumski krajolik koji Vam daje dozu izoliranosti od civilizacije. Tomas Hill nalazi se 7,5 kilometara od centra grada Svetog Ivana Zeline, od kojih je 5 kilometara makadama, 40 kilometara od Zračne luke Franjo Tuđman u Zagrebu te 44 kilometara od centra Zagreba, glavnog grada Hrvatske.Kuća za odmor Tomas Hill sastoji se od 2 objekta koji zajedno imaju 95m2. Čine ga 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, kuhinja, dnevni boravak, soba za odmor i zabavu te 2 terase.Naš moto je Live and enjoy! jer smatramo da je ovo mjesto stvarno vrijedno življenja i uživanja. To je i bio sam početak i razlog za stvaranje Tomas Hill-a, koji je nastao u obiteljskom okruženju sa puno ljubavi i strasti te smo tu ljubav i strast spremni podijeliti i sa Vama. Ukoliko ste istinski zaljubljenik u ovu okolinu oko Vas, onda nemate što čekati nego krenite i postanite dio ove predivne priče.Veselimo se Vašem dolasku!

  • Last minute cijena: 300 kn po osobi/noćenje
  • Termin: od 01.08. do 10.08.2020.
  • Kontakt: +385 98 130 2896, reservations@tomashill.com
- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.