TOP prijedlog za bajkoviti advent na usidrenom kruzeru u Vodicama

Osim u Zagrebu, blagdanski duh je i na moru, u hotelu Olympia Sky u Vodicama. Ovaj “kruzer” na obali je obukao svoje blagdansko ruho, upalio lampice, ponudio čaroban adventski paket i senzacionalnu gastronomsku ponudu. Ako ste ljubitelj blagdanskog ugođaja, onda spremite kofere i pripremite za čarobni Olympia Sky advent.

Svakog prosinca kompleks hotela Olympia & Olympia Sky zablista posebnim blagdanskim sjajem. Impresivni borovi u predvorju i raskošna dekoracija, pažljivo stilizirani aranžmani i dojmljive ručno rađene instalacije te poseban božićni miris blagdanskog čaja koji se širi interijerom ostavljaju svakoga gosta bez daha.

Hrturizam pretplata logo.jpeg

Ove godine su kreirali adventsko izdanje blagdanske ponude u dobro poznatom a la carte restoranu Sky na 10. katu hotela Olympia Sky. Restoran je poznat po ambijentu jer je uokviren staklenim površinama, a pogled se pruža na vodički arhipelag i otoke. Uz takav prostor, blagdanske ukrase, lampice i domaću spizu – zasigurno ćete biti očarani.

Za sve ljubitelje koktela i blagdanskog duha – u hotelu Olympia Sky ćete za vrijeme prosinca moći pronaći posebnu Winnter Hoties ponudu toplih koktela inspiriranih filmom “Sam u kući”. Ne treba izostaviti da dok vi ispijate Wet Bandits koktel, vaši klinci mogu uživati u dječjem božićnom programu ili u gaming sobi na konzoli PlayStation 5.

Advent na moru by Olympia Sky

Uživajte u čarobnom adventskom paketu za cijelu obitelj: 3 dana/ 2 noći već od 203 EUR. Osim adventskog paketa, hoteli Olympia & Olympia Sky već svake godine organiziraju doček Nove godine. Svi već znaju kako se za njihov spektakularni doček uvijek traži ulaznica više, pa požurite!

Dočekajte 2022. godinu u hotelima Olympia & Olympia Sky u društvu neponovljive Maje Šuput! Kao i svake godine – drugi dan je na rasporedu REPRIZA svečanog dočeka 1. siječnja 2022. također uz Maju Šuput.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.