TZ Split u vrijeme koronavirusa poslala poruku turistima videom #TogetherInSplit

Mnoge turističke zajednice su usmjerile komunikaciju sukladno vremenu uz narativ i poruke u kontekstu ostanite doma, putujete kasnije. Turistička zajednica Splita prva je TZ u Hrvatskoj koja je objavila video referirajući se na vrijeme u kojem se nalazimo gdje je turizam doslovno sto.

TOGETHER IN SPLIT je naziv kampanje kojom ćemo kreativnim sadržajima inspirirati ljude da maštaju o trenutku kada će opet moći uživati u ljepotama našeg grada i regije, poslati poruku turistima da smo skupa iako smo razdvojeni… što je i samo značenje imena našeg grada…Ovom kampanjom, osim poruke zajedništva turistima, želimo prvenstveno poslati poruku zajedništva svim turističkim djelatnicima Splita” poručuje direktorica TZ Split Alijana Vukšić, napominjući kako su u kampanju pozvali sve agencije, hotele, muzeje i turističke vodiče.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Svijet je stao, jer je to bio jedini način da opet krene. Ljudi su se razdvojili, jer su samo tako mogli pomoći jedni drugima. No uskoro će putovanja opet donijeti snagu i ljubav u naše živote, u ljudskoj je prirodi da se kreće i da putuje. A tada, Split je tu da vam ponudi svoju ljepotu, baštinu, životni stil. Čekamo vas, bit ćemo opet zajedno u Splitu“, zaključuje Vukšić.

Izvor: TZ Split

The world has come to a stand still, because that is the only way it can start moving again. But, we are waiting for you and once again we will be” – #TogetherInSplit

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.