U Osijeku kreće premijerno Korziranje

spot_img

Oživljavamo Osijek zajedno slogan je programa u sklopu kojeg u slavonskoj metropoli slijedi mjesec dana ispunjenih dobrom glazbom, klopom, pomno biranim toplim koktelima i programima za sve dobne skupine u sklopu prvog osječkog Korziranja.

Korzo 23, poznato mjesto susreta svim Osječanima, unosi novu energiju u grad adventskim programom Korziranje koji počinje prvog prosinca kada će nam se na zimskoj terasi pridružiti komičar Željko Pervan i rally vozač Juraj Šebalj koji će sudjelovati na utrci tramvaja u organizaciji GPP-a. Glazbeni program nove adventske lokacije otvara Jazz therapy, mladi trio koji je već dobro poznat posjetiteljima Korza 23 te će stvoriti pravu blagdansku atmosferu i rasplesati posjetitelje. 

Korziranje je za posjetitelje otvoreno svakim danom te nudi ogroman izbor koktela i pića koja će zagrijati i najzimogroznije. Naravno, osim pića, Korzo 23 vam priprema hranu koja će oduševiti vaša nepca.

Korziranje ima vrlo bogat glazbeni program koji počinje triom Jazz therapy, a potom  dolaze Dora Vestić, koja je zadivila cijelu Hrvatsku nakon nastupa na Voice-u, s Josipom Horvatom, Updown koji čine Nera Mamić, Dario Hleb, Zvonimir Glibušić i Antonio Benkotić te mladi duo Bruno Radanović i Toni Nađ. Za Badnjak će posjetitelji moći uživati u zvucima tamburice jer dolazi svima poznata grupa Royal.

Također, ugostiti ćemo poznata imena osječke DJing scene poput DJ-a Umbo i DJ-a Marushka, a upoznati ćemo vas i s nekim novijim imenima na sceni poput DJ Kontrola s kojim ste se već mogli sresti u Korzu 23 te Urban Festu Osijek, DJ Mr Diic i DJ Dancho. 

Osim glazbenog programa na Korziranju očekujte i mnoga iznenađenja poput posjeta Djeda Božičnjaka i  humanitarne tombole čiji će prihodi ići Udruzi sretno odrastanje.

Program Korziranja je raznolik i prilagođen svima te se nadamo kako će svatko pronaći svoje mjesto i osjetiti blagdanski ugođaj i toplinu. Za više informacija o programu slijedite LINK.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.