U promociji Hrvatske sudjeluju i poznati sportaši

Hrvatska turistička zajednica pokrenula je novu promotivnu kampanju “Thank you for your trust” na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter. Kampanje će se provodit na deset najvažnijih emitivnih tržišta s kojih je u ovoj godini u Hrvatskoj ostvaren najveći turistički promet, odnosno na tržištu Njemačke, Slovenije, Poljske, Austrije, Češke, Mađarske, Slovačke, Italije, Nizozemske i Francuske.

Cilj ove kampanje je nakon ljetnih mjeseci dodatno skrenuti pažnju na Hrvatsku te se kroz pozitivna iskustva samih inozemnih turista, ali i influencera, blogera, fotografa, novinara koji su ove godine boravili u našoj zemlji i svoj boravak dijelili na društvenim mrežama sa svojim brojnim pratiteljima zahvaliti što su odabrali upravo Hrvatsku kao destinaciju za svoj sigurni odmor.

Kako bi kampanja bila što autentičnija koristit će se stvarni dojmovi i iskrene preporuke turista i ljubitelja putovanja i njihove fotografije koje su osobno kreirali tijekom svog boravka u našoj zemlji. Svoje dojmove o odličnom odmoru u Hrvatskoj podijelili su talijanski influenceri Ema Kovač i Gennaro Lillio, poljski bloger Wojtek Tyluś, austrijski fotograf Christian Freiwald, mađarski bloger Élő Bence, francuski glazbenik i DJ Jean-Marie K, itd.

U kampanju su se uključili i poznati hrvatski sportaši koji su za svoj idealni ljetni odmor odabrali svoju zemlju – Marin Čilić, Domagoj Duvnjak, Darijo Šarić, Sandra Perković, braća Sinković, braća Fantela, Ivica Kostelić, Ivan Buljubašić, Dina Levačić, Barbara Matić, Ana Đerek, itd.

Izvor i foto: Hrvatska turistička zajednica
Naslovna fotografija: Dario Šarić, NBA/ HTZ

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.