Upoznajte ljepote Murtera, prijavite se na Murter Trail

Otok Murter ponovno je domaćin trail utrke prvog kola Zimske otočne lige koja se održava 22. siječnja, u organizaciji Atletskog kluba Okit iz Vodica, Općine Murter-Kornati i Turističke zajednice općine Murter-Kornati.

Murter Trail je utrka kojom započinje nova sezona, a trči se u tri kategorije. Dječja je najkraća, duga je 5 kilometara s 200 metara uspona i spusta, slijedi Kratka dužine 15 kilometara s 500 metara uspona i spusta, te Duga dužine 28 kilometara s 1000 metara uspona i spusta.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Sudionike, posebice najduže rute, očekuju prekrasni krajolici otoka Murtera. Staza je raznolika s uzbrdicama i nizbrdicama uz pogled na more. Za one s manje natjecateljskog duha, Murter Trail može biti odličan način za malo aktivnosti, ali i opuštanje.

Na Murter trail se možete prijaviti na POVEZNICI ili u uredu Turističke zajednice općine Murter-Kornati. Startninu od 150 kuna ne plaćaju djeca do 16 godina.

I dok razmišljate o prijavi pogledajte video Turističke zajednice općine Murter-Kornati. Nakon njega ćete, ne sumnjamo, poželjeti iz prve ruke doživjeti ljepote najvećeg otoka šibenskog kraja.

Mjesto Murter je poput dragulja uronjenog u krunu vidikovaca, koji su krajnja destinacija aktivnih sportaša, šetača i izletnika. Dolazak na murterske vidikovce, spektakularan je doživljaj koji ostavlja bez daha- od pučine, Kornatskog otočja i Murterskih krajobraza na dlanu, preliveno koloritima zalazećeg sunca.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.