Uskrs po domaću na Rivijeri Crikvenica

spot_img

Na Rivijeri Crikvenica sve je spremno za proslavu najvećeg kršćanskog blagdana – Uskrsa. Veliki tjedan samo što nije počeo, a blagdanski produženi vikend stiže uskoro. Samim time i dobra prilika za uživanje i opuštanje u društvu najmilijih, obitelji i prijatelja.

Rivijera Crikvenica i ove godine za vas priprema pravu uskrsnu poslasticu i to u subotu, 8. travnja. Pritom ne mislimo samo na tradicionalnu, krušnu slasticu poznatu kao pogača ili pinca, šunku, jaja i slično, već na cjelokupni program i ambijent u dvama mjestima naše rivijere. U društvu mirisnih cvjetnih prijatelja, u opuštenom ambijentu uz more, u zagrljaju proljetnoga sunca, Velika subota na Rivijeri Crikvenica “počastit” će nas pravom gastro bajkom.

U Crikvenici i Selcu vrijedni umirovljenici dviju crikveničkih udruga pripremit će tradicionalni doručak za sve posjetitelje. Moći se će degustirati bogata ponuda uskrsnih delicija, djeca će uživati u zabavnim igrama, animaciji i face paintingu, a sve će popraćeno glazbenim programom.

U sva četiri mjesta crikveničke rivijere fotografirajte selfije uz zanimljiva i originalna velika uskrsna jaja. Ona prikazuju prepoznatljive detalje kulturno-povijesne baštine i običaja te pričaju priču kroz svoje šarene detalje, ali i uz druge proljetne dekoracije.

Uskrs po domaću – program

U subotu, 8. travnja, u centru Crikvenice program počinje u 9:30 nastupom dječje plesne skupine KUD-a “Vatroslav Lisinski”, mažoretkinja Grada Crikvenice i dječjeg benda “Raspjevani slavuji”. Tradicionalna uskrsna jela bit će predstavljena od 10:00 sati. U isto vrijeme će se odvijati i zabavni program za djecu. Događanje će zaokružiti nastup klape “Kala”.

Istoga dana, u popodnevnim satima, u Preradovićevoj ulici od 17:00 sati će se odvijati zabavni program uz prigodnu gastro ponudu. U 19:30 slijedi nastup glazbenog sastava „Grooversi“.

U Selcu će 8. travnja predstavljanje gastro ponude početi u 10:00 sati, uz nastup glazbenog sastava “Ex”, te animacije i igre za djecu.

Svi su pozvani posjetiti Crikvenicu i Selce, probuditi svoja osjetila te isprobati provjerenu formulu za dobar blagdanski provod – more, sunce, primorska glazba, ukusna hrana i gostoljubivi domaćini.

Iskusite Uskrs po domaću i uživajte u opuštenim uskrsnim blagdanima na Rivijeri Crikvenica!

Izvor i foto: Turistička zajednica Grada Crikvenice

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.