Uskrsna radionica za djecu u Crikvenici

- Oglas -

Za ulazak u blagdansko raspoloženje i proslavu Uskrsa pobrinule su se članice Društva Naša djeca iz Crikvenice, koje uz pomoć Turističke zajednice Grada Crikvenice organiziraju Uskrsnu radionicu u subotu, 1. travnja 2023., s početkom u 10 sati na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici.

Ova kreativna uskrsna radionica namijenjena je djeci. Očekuje ih ukrašavanje stiropornih jaja tehnikom decoupage, ukrašavanje pijeskom u boji, kao i oslikavanje plošnih jaja od kartona. Osim toga, za djecu će biti pripremljene i bojanke s raznim uskrsnim motivima.

Druženje u veselom i šarenom okruženju, razvijanje umjetničkih vještina i poticanje na kreativni rad zasigurno će zabaviti najmlađe.

A kako ni roditeljima u pratnji mališana ne bi bilo dosadno, pripremljen je program i za njih. Oni će imati priliku naučiti kako se pletu maslinove grančice koje se upravo dan nakon radionice, na Cvjetnicu, nose u crkvu.

Uz puno smijeha i veselja malenih i onih malo starijih pridružite se ovome kreativnom događanju u Crikvenici i pripremite se za uskrsne radosti!

Pozivamo vas i da posjetite Crikvenicu i Selce za uskrsni vikend. Probudite svoja osjetila te isprobajte provjerenu formulu za dobar blagdanski provod – more, sunce, primorska glazba, ukusna hrana i gostoljubivi domaćini.

Pridružite nam se!

Izvor i foto: Turistička zajednica Grada Crikvenice

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.