Vodeni planet u Termama Tuhelj uz malog, zelenog svemirca

Doživljaji su ono što pamtimo, a u Termama Tuhelj pobrinuli su za atraktivno i zabavno ljeto. TuhiLand nudi pravi užitak za klince i roditelje, ali i sve one koji se osjećaju mladima i to u društvu posve posebnog prijatelja, maskote Tuhija.

Priča počinje ovako. Mali zeleni svemirac dugo je živo na posebnoj planeti i iz daljine promatrao Vodeni planet s brojnim toboganima, bazenima i vodenim atrakcijama i napokon ga je odlučio posjetiti. Tako je prije 15 godina sletio letjelicom na ovo mjesto vrhunske zabave, smijeha i odmora i bilo mu je toliko dobro da je odlučio ostati zauvijek.

Doživi TuhiLand

Članak se nastavlja ispod oglasa

Čak 15 tisuća četvornih metara vodenih atrakcija, bazen s valovima, brza rijeka, vodeno igralište s prskalicama, tobogan s pet traka za spuštanje, brojne adrenalinske staze, među kojima i adrenalinska Kamikaza kreirani su za najveću ljetnu zabavu na kontinentu.

Ovdje je baš sve u znaku ovog malog zelenog svemirca, koji će djecu zabavljati na animacijskom otoku, bodriti ih dok se spuštaju niz brojne tobogane, pozvati ih na Tuhi dječju masažu, poseban Tuhi ples, ukusni Tuhi doručak, ali i najfiniji sladoled, omiljene krumpiriće i Tuhi dječji koktel.

Ako ste i vi željni adrenalina, sjajne zabave, kupanja i sunčanja, otkrijte zbog čega su Terme Tuhelj jedna od najpoželjnijih ljetnih destinacija. Bilo da se spremate za dulji godišnji odmor, vikend provod ili želite jednodnevni ljetni predah, Tuhi čeka i vas i spreman je na nezaboravnu zabavu. Ručak u restoranu na kupalištu, zalogajčići u pauzi od plivanja, aqua areobika i adrenalinskih spustova, relaksacija na ležaljkama pod suncobranima… – uživat ćete među zelenim zagorskim brežuljcima. All inclusive ljeto u Termama Tuhelj je počelo.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.