Volontiraj i doživi WRC Croatia Rally iz prvoga reda

Sanjaš o radu u međunarodnom okruženju? Želiš osjetiti kako je biti dio velikog tima? Privlači te mogućnost upoznavanja svjetskih i hrvatskih automobilističkih asova? Ako si odgovoran, savjestan, govoriš barem jedan strani jezik i pritom misliš da možeš dostojno predstavljati Hrvatsku, pravi si čovjek za nas. Ovaj primamljiv poziv za volontiranje uputili su organizatori WRC Croatia Rally- a putem svojim platformi.

WRC Croatia Rally 2022. – Svjetsko prvenstvo u reliju poziva volontere da postanu dio najveće sportske manifestacije ikada organizirane u Hrvatskoj.

Traže se volonteri za sljedeće uloge: Covid volonteri, volonteri za usmjeravanje publike i prometa, hospitality, volonteri u marketingu i promociji te u press centru, logistička pomoć u parku vozača,pomoć u upravljanju pomoćnim događajima, te vođenje tima volontera.

Prijave su otvorene do 20. veljače, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem obrasca na LINKU. Volonteri će imati priliku dobiti iskustvo u organizaciji jedne velike manifestacije, naučiti nove vještine, družiti se s ljudima iz cijelog svijeta, a tu je za najbolje i prilika postati dio profesionalnog WRC Croatia Rally tima. Svim volonterima osiguran je topli obrok i uniforme, koje ostaju kao trajna uspomena na ovaj nezaboravan spektakl.

Naslovna fotografija: Uroš Modlic

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.