Volontirajte na Wings for Life World utrci u Zadru

Zadar, 8. svibnja 2022. mjesto je i datum koji željno iščekuju svi zaljubljenici u kretanje i sudionici utrke Wings for Life World Run. Dan je to kada su svi ujedinjeni, bez obzira na prostorne granice i vremenske razlike.

U utrci zajedno sudjeluju natjecatelji u kolicima i trkači – profesionalci, rekreativci i oni željni dobre zabave. Ovo je jedina utrka u kojoj ne postoji ciljna linija, a održava se istovremeno u cijelom svijetu – u 13 sati po lokalnom vremenu i samo s jednim ciljem: učiniti ozljede leđne moždine izlječivima!

Prijave na Wings for Life World Run utrku u Zadru otvorene su ovdje, a ponovno je moguće trčati i uz aplikaciju, pomoću koje svatko može individualno postaviti svoj cilj.

Zadar će te druge nedjelje u svibnju ponovno biti dio ovog fenomenalnog globalnog pokreta, a utrka se ne bi mogla dogoditi bez nesebične pomoći volontera koji su prepoznali njezinu važnost i svake godine dolaze u sve većem broju. I ove će godine volonteri pomagati, svjesni svoje važnosti u ovom plemenitom projektu i ponosni što su dijelom nečeg tako velikog.

Volontersko iskustvo donosi uvid u organizaciju velike manifestacije, pridonosi osobnom razvoju i dovodi do sklapanja novih prijateljstava. Osim sata upisanih u volonterskoj knjižici, volonteri od sudjelovanja dobivaju zabavno i poučno životno iskustvo na najvećoj utrci u Hrvatskoj i jednoj od najljepših Wings for Life World Run utrka na svijetu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje i volontirati na utrci koja se trči za jedan cilj – učiniti ozljede leđne moždine izlječivima.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.