WineOs – međunarodni sajam vina, delicija i ugodnog življenja

Nakon što je lani zbog epidemiološke situacije otkazan, sedmo izdanje Međunarodnog sajma vina, delicija i ugodnog življenja WineOS održat će se 28. i 29. siječnja 2022., u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Organizatori planiraju na površini od 1900 četvornih metara postaviti 90 izlagačkih mjesta, te predstaviti više od stotinu izlagača. Osim toga, posjetitelji će moći pratiti kulinarski show u kojem će četiri vrhunska lokalna kuhara pripremati raznovrsne specijalitete, a u zasebnom će se prostoru održavati vinske radionice, gdje će posjetitelji imati prigodu kušati brojne ekskluzive koje će predstavljati poznati vinari iz Hrvatske, Mađarske, Austrije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

WineOS je središnji događaj za ovu vinsku regiju i ide u smjeru transformacije u najveći i najvažniji sajam u Hrvatskoj, pa i cijeloj regiji. Ovaj je event proteklih godina ozbiljno rastao u svakom smislu, postao je prepoznatljiv i domaćim i stranim gostima, te privlači sve više gostiju u Osijek i okolicu.

Dan prije početka sajma – 27. siječnja – u restoranu Waldinger održat će se gala večera Slavonija na tanjuru i u čaši, na kojoj će kuhati kuharski virtuoz i poznati chef Goran Kočiš.

WineOS će se oba dana održavati od 15 do 21 sat, a u dvoranu će se moći ući samo uz predočenje važeće COVID – potvrde ili negativnog testa. Ulaznice će se prodavati isključivo na ulazu u dvoranu po cijeni od 100 kuna za jedan festivalski dan. Posjetitelji će na ulazu također moći unajmiti festivalsku čašu.

Svi koji nemaju COVID potvrdu, a žele posjetiti WineOS, moći će obaviti testiranje u zdravstvenoj ordinaciji doktora Špiranovića, u ulici Stjepana Radića 54, po povlaštenoj cijeni od 50 kuna.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.