Započeo “Mjesec hrvatskog turizma” – turističke usluge i sadržaji povoljniji za minimalno 35%

Kreće akcija “Mjesec hrvatskog turizma”, projekt Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice u sklopu kojeg će brojne turističke usluge i doživljaji biti dostupni po minimalno 35% povoljnijim cijenama.

Mjesec hrvatskog turizma

Tako će svi hrvatski građani, ali i inozemni gosti koji će tijekom listopada boraviti u Hrvatskoj, po atraktivnim cijenama moći doživjeti i iskusiti turističke usluge u svim dijelovima Hrvatske koje će biti dostupne na portalu “Mjesec hrvatskog turizma“.

Ovim putem pozivam brojne pružatelje usluga u turizmu, odnosno turističke subjekte da se priključe akciji, ali i sve ljubitelje putovanja da iskoriste ovu priliku te pronađu idealnu destinaciju ili aktivnost koju žele doživjeti tijekom listopada, mjeseca hrvatskog turizma, istaknuo je Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice.

///Početak listopada uz niže cijene ulaznica na Plitvičkim jezerima

U sklopu projekta trenutno je dostupno gotovo 200 ponuda, a nove će dodatno pristizati tijekom trajanja akcije. Tako će svi gosti kroz ovu akciju moći posjetiti različite dijelove Hrvatske te konzumirati brojne turističke proizvode i usluge, od smještaja, kulturnih, povijesnih i prirodnih znamenitosti, različitih turističkih atrakcija, aktivnog turizma pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih paket aranžmana.

Mjesec hrvatskog turizma

– Akcijama poput ove te “Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku”, dodatno usmjeravamo interes turista prema hrvatskim kontinentalnim gradovima i njihovoj ponudi i pozivam turiste, kako domaće, tako i strane, da iskoriste pogodnosti koje im se nude, a sve dionike koji još nisu da se i ove godine uključe u ovu akciju, poručila je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.

///Iskoristite promotivne cijene i uživajte u ljepotama Nacionalnog parka “Krka”

Dodajmo kako zajedno s projektom kreće i marketinška kampanja koja za cilj ima dodatno informiranje i poticanje turističkih subjekata za sudjelovanjem u projektu, ali i samih građana koje Hrvatska turistička zajednica poziva da iskoriste ovu priliku za putovanjima i doživljajima po znatno pristupačnijim cijenama.

Izvor i foto: Hrvatska turistička zajednica

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.