Zimska idila uz povoljnije cijene u NP Plitvička jezera

Uživajte u zimskoj idili u Nacionalnom parku Plitvička jezera uz posebne cijene ulaznica u zimskom razdoblju, aranžmane u hotelu Jezero, gastro ponudu u restoranima parka te prirodu koja oduzima dah i odmara um i tijelo.

Nacionalni park Plitvička jezera plijeni ljepotom tokom cijele godine. Od 1. studenog ove do 31. ožujka sljedeće godine posjetitelji mogu posjetiti park po sniženim cijenama. Tako će za odrasle u navedenom razdoblju cijena ulaznice iznositi 80 kuna, za studente 50, a za djecu starosti od 7 do 18 godina 35 kuna. Za djecu do 7 godina i osobe s posebnim potrebama s invaliditetom preko 50% ulaz je gratis.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice je moguće kupiti isključivo unaprijed, minimalno jedan dan prije željenog datuma dolaska. Na POVEZNICI se nalazi e-ticket sustav za kupnju ulaznica online, a na vama je da odaberete željeni datum i sat posjete Nacionalnom parku Plitvička jezera. Sustav će prikazati raspoložive ulaznice ovisno o unesenim podacima. Ulaznice koje se ne prodaju online moguće je na dan posjete kupiti na blagajnama Nacionalnog parka Plitvička jezera. Provjerite raspoloživost putem POVEZNICE.

Kako bi vam osigurali jedinstven zimski odmor i odmak od užurbanog ritma svakodnevice, pripremljen je aranžman koji sadrži jedno, dva ili tri noćenja s doručkom ili polupansionom u hotelu Jezero i uključenim ulaznicama u Nacionalni park Plitvička jezera. Posebna ponuda upotpunjena je popustima na brojne sadržaje: finsku saunu u hotelu Jezero, masažu u kozmetičkom salonu Fors Fortis, jahanje na ranču Terra, ulaznicu za posjet Kući Velebita u Nacionalnom parku Sjeverni Velebit te kupnju rakija i likera tradicionalne proizvodnje na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Vlainić. Za sve vas koji se odlučite za uslugu noćenja s doručkom, nudimo popust na večeru u restoranu Lička kuća za cijelo vrijeme vašeg boravka.

Ako tražite široku ponudu specijaliteta autohtonih okusa pripremljenih na nove načine i još posluženu u izvornom ambijentu, tada je nacionalni restoran Lička kuća lokacija koju morati posjetiti. Zamislite samo ovaj prizor – otvoreno ognjište, pucketanje vatre koja titra ispod ražnja, zrak ispunjen aromatičnim začinima i mirisima koji najavljuju da će se svježe pečen specijalitet pojaviti na vašem tanjuru za samo nekoliko minuta. Uz tradicionalne okuse pripremljene na nove načine, u Ličkoj kući se i dalje može uživati i u okusima tradicionalno pripremljene janjetine i teletine ispod peke, ličkog krumpira… Ovakva jela potrebno je rezervirati minimalno tri sata prije dolaska.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.