17. međunarodni ljetni karneval ponovno u Rapcu ovog vikenda

U subotu, 4. lipnja, tradicionalni Ljetni karneval u Rapcu ponovno će, nakon dvije godine stanke, rasplesati rabačku rivu i šetnicu. Domaćin je labinska karnevalska skupina Labinjonska kompanija domoća folšarija koja od 19 sati predvodi međunarodnu povorku karnevalista ispred hotela u uvali Maslinica.

Na karnevalu se očekuje 20 maškaranih skupina koji ukupno broje 450 maškara iz Slovenije, Italije, Međimurske, Primorsko – goranske i Istarske županije, a najavljen je dolazak Meštra i Kraljice iz Rijeke.

Uz glazbu, vesela povorka proći će rabačkom šetnicom do rive gdje će skupine predstaviti svoje maske, zabavne točke i plesne koreografije. Nakon predstavljanja slijedi ples pod maskama na terasi Kuće Valamar (bivši hotel Marina).

Karnevalska povorka odvija se pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Labina i Grada Labina te pod sponzorstvom Valamar Riviere i Maslinice d.o.o.

Pridružite se ljetnom karnevalu i budite što ste oduvijek željeli biti!

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.