Najljepše vrijeme u godini, na najljepšem otoku u Europi?

Advent na otoku Hvaru nikad nije bio bogatiji programskim događanjima, pa zašto ne bi posjetili upravo jedan od najljepših svjetskih otoka u vrijeme božićnih blagdana?

Najljepši otok u Europi u najljepše godišnje doba bez žamora velikog broja turista i visokih ljetnih temperatura. Zvuči li vam zanimljivo? Ako da, doživjeti ćete zaista nešto drugačije i posebno uz šum mora i okusa soli, a sve začinjeno blagdanskim duhom, tradicijskim vrijednostima i događanjima za sve uzraste.

Turističke zajednice otoka Hvara osmislile su 5 lokacija s raznovrsnim adventskim programima. Pa tako ove godine otočani će moći zaista uživati u svim čarima božićnih događanja i to u Gradu Hvaru, Jelsi, Starom Gradu, Vrboskoj i Zastražišću.

Advent počinje od 01. prosinca i traje će sve do 06. siječnja 2023. godine. Zbog specifične mikroklime na otoku Hvaru, zime su oduvijek bile blage, pa je ovo jedinstveno vrijeme za iskusiti kako otok i otočani zajednički “dišu”.

Osim po ljepoti otok Hvar, poseban je po brojnim biciklističkim i pješačkim stazama (u svakom turističkom uredu čekaju Vas besplatni primjerci). Pogledajte programe koji su pripremljeni za Advent na Hvaru i informacije što raditi i što posjetiti tijekom zime na otoku Hvaru.

Izvor fotografije: Turistička zajednica općine Jelsa

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.