Aminess otvara hotele i kampove u Istri i na Krku

spot_img

Dolazak proljeća idealan je za upoznavanje prirodnih ljepota Istre i Kvarnera. Uživanje u sunčanim danima, uz vrhunsku gastronomiju i boravak u prirodi, garancija je savršenog proljetnog odmora. Turistička kompanija Aminess hoteli i kampovi najavljuje otvorenje svojih objekata u Novigradu u Istri i na otoku Krku.

Aminess Maestral Hotel u Novigradu prvi otvara svoja vrata 26. ožujka, dok će se obližnji kamp Aminess Sirena otvoriti 1. travnja. Svoje prve ovogodišnje goste, također 1. travnja, dočekuju i Aminess Atea Camping Resort i Aminess Gaia Green Villas u Njivicama na otoku Krku.

Ovih uskršnjih blagdana Aminess hoteli i kampovi će predstaviti jedinstvenu gourmet ponudu, koja će biti dodatno obogaćena i nagrađivanim Aminessovima maslinovim uljem Vergal za sve ljubitelje istarskih delicija. Svojim tradicionalnim gostoprimstvom, moderno uređenim smještajnim kapacitetima i bogatom ponudom dodatnih sadržaja, Aminess će svim svojim gostima omogućiti ugodne proljetne praznike.

– Budući da je prioritet sigurnost naših posjetitelja, ponosni smo što su Aminess hoteli i kampovi dobili oznaku Safe stay in Croatia, što potvrđuje naša ulaganja u sve segmente zadovoljstva svih naših gostiju. Potrudit ćemo se da nam ovi blagdani svima ostanu u lijepom sjećanju, rekao je Mladen Knežević, direktor prodaje i marketinga u Aminess hotelima i kampovima.

Otvarajući još jednu turističku sezonu, s motiviranim zaposlenicima koji će se truditi da svakom gostu pruže nezaboravni doživljaj, Aminess hoteli i kampovi kao i svih godina do sada, s toplom dobrodošlicom i tradicionalnom gostoljubivošću iščekuju prve posjetitelje u blagdanskom ozračju.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.