Animacija je zabava za djecu, spas za roditelje

Godišnji s djecom zna češće biti naporniji nego svakodnevni ritam. Zato je fokus na vlastitom programu na razvoju dječje animacije, kao i primarne funkcije animacije u turizmu. Animatori su upravo u tom segmentu najvažniji i korisniji te ispunjavaju svoju glavnu funkciju. Dok se djeca igraju, oduševljeni su i ispunjen im je dan, a roditelji se odmaraju. Win-win, zar ne? Koliko “košta” dva sata mira, odmora i vremena s suprugom na godišnjem, dok se vaše dijete igra, educira, pleše, sudjeluje u kreativnoj i edukativnoj igraonici ili se bavi nekim sportom na sportskom animacijskom  turniru.  Neprocjenjivo, zar ne? U Puli smo provjerili kako to izgleda na terenu:

Članak se nastavlja ispod oglasa

“AHG je razvoj dječje animacije koja se razvija u segmentima pa tako razvijamo uslugu babysittinga, animacije za juniore i tinejdžere. Arena Activities  A2 svoju posebnost izražava kroz svoje dječje izvođačke programe koji su posebni po tome što u svojim pričama spajaju komercijalne i djeci poznate likove iz crtića i bajki s istarskim pričama, mitovima i legendama. Iz A2 radionice tako su nastale dječje predstave Vilinska priča, Štrumfovi u Puli, Istarska kužina, a u planu su i druge priče” pojasnila nam je Zvjezdana Ružičić između ostalog u razgovoru koji smo emitirali uživo i provjerili kako izgleda animacija na terenu.

Programi se kreiraju za svaki objekt posebno pa prema tome se i slažu timovi animatora. Tijekom sezone Arena activities zapošljava 60-tak animatora koji dolaze iz cijele Hrvatske, iako bazu A2 tima čine animatori s višegodišnjim iskustvom iz Pule i okolice.

Uz klasične animacijske programe koje možemo podijeliti na dječju animaciju, sportsko-rekreativne sadržaje i večernju animaciju od 2012. Godine razvijamo i program FED ( feel, explore & discover) čija osnovna misao vodilja je kreiranje doživljaja u profesionalnoj izvedbi s svim bogatstvom što pruža  okruženje, objekta, destinacije , uključujući gastro programe, povijesno-kulturološke sadržaje,običaje i tradiciju, te najnovije fitness programe u izvedbi profesionalnih trenera.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.