Istralandia proglašena najboljim aquaparkom u Hrvatskoj

Još jednom pozitivne vijesti iz Aquaparka Istralandia i to sve uprkos svjetske pandemije koronavirusa. Ovoga puta dodijeljeno im je 23. internacionalno priznanje i nagrada po redu, za uspješan rad u turističkoj sezoni 2020.

Nagrada Corporate Livewire Croatia Prestige Awards 2021. tvrtke Corporate LiveWire sa sjedištem u Birminghamu u Velikoj Britaniji i ove godine dodijeljene su u malim i srednjim tvrtkama koje su se pokazale najboljima na svom tržištu u posljednjih 12 mjeseci.

Sve tvrtke koje su ušle u uži izbor trebale su podržati nominaciju dokazima o svom radu, pozitivnim povratnim informacijama svojih klijenata, informacijama o prethodnoj akreditaciji i priznavanju, kao i isticanjem najistaknutijih dijelova njihovog poslovanja.

Ocjenjivačka komisija svoje odluke temeljila je na područjima kao što su izvrsnost usluge, kvaliteta proizvoda i usluge koja se pruža, inovativne prakse, etičke vrijednosti ili održive metode rada, kao i dosljednost u radu. Temeljem detaljne analize svih aquaparkova u Republici Hrvatskoj, komisija je donijela odluku da je najbolji aquapark u Republici Hrvatskoj za 2021. godinu upravo Aquapark Istralandia.

Inače Aquapark Istralandia tekuću sezonu je otvorio 15. lipnja, a radno vrijeme mu je svaki dan od 10 do 18 sati. “Vodeni svijet” smješten je na površini od 81.000 četvornih metara, sa 23 veličanstvene atrakcije ukupne dužinom više od 2 kilometra cijevi  i sa 5.500 četvornih metara vodene površine, a tu je je i mnoštvo bazena, pa i najveći bazen na valove na Sredozemlju, površine 2.500 četvornih metara.

Aquapark Istralandia osmišljen je za cjelodnevni boravak, uz bogatu ponudu kako atrakcija, tako i animacije, raznih zabavnih programa, dodatnih sadržaja te naravno više ugostiteljskih objekata. U svakom slučaju svima je otvoren poziv da i ove sezone otkriju zašto je najzabavnija voda u Istri upravo u Aquaparku Istralandia.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.