Besplatan ulaz u Aquapark Shhhuma do kraja svibnja

Već je otprije poznato kako je Aquapark Shhhuma, prvi vodeni park u Slavoniji, mjesto opuštanja i zabave za sve generacije. Najveći aquapark u Slavoniji je i službeno otvoren za kupače, a cijeli ovaj mjesec ulaz je besplatan.

shhhuma besplatan ulaz
Foto: Borna Subota, izvor: Turistička zajednica Požeško-slavonske županije

No to nije jedina pogodnost za one koji se u sljedećih nešto manje od dva tjedna, odluče posjetiti Shhhumu. Naime, sve posjetitelje ove sezone očekuje bogata gastronomska ponuda. Vrhunski a-la-carte restoran s bogatom ponudom jela i moderan interijer oduševljavaju sve goste. Tradicionalna jela interpretirana na moderan način s potpisom Master chefa Branka Ognjenovića rađena su s najkvalitetnijim namirnicama lokalnih OPG-ova. 

Aquapark Shhhuma nudi i sunčalište te zonu za odmor, kao i brojne zabavne aktivnosti i zabavne programe tokom cijele sezone. Dobra je to vijest za sve sportske tipove, rekreativce, obitelji s djecom, plivače i općenito sve ljubitelje vodenih atrakcija. Nekada popularni bazeni u Velikoj, zelenoj planinskoj oazi u srcu Slavonije, na izvorima termalne vode, danas je moderni Aquapark Shhhuma.

Na 17 tisuća četvornih metara šest je bazena među kojima i olimpijski, bazen s gljivom kao i onaj s toboganima, spora rijeka s vodenim barom, dječji vodeni toranj, prskalište… I sve to u srcu Parka prirode Papuk. Sjajan odabir za izlet.

shhhuma besplatan ulaz
Foto: Borna Subota, izvor: Turistička zajednica Požeško-slavonske županije

Za kraj još jednom ponovimo. Cijeli svibanj ulaz u Aquapark Shhhuma je besplatan, pa ako se želite sunčati, kupati i dobro zabaviti, dođite u Veliku. Uživajte u ljetnim mjesecima na svježem šumskom zraku ovog idiličnog mjesta, uz brojne zabavne sadržaje i ponudu za sve uzraste.

Cjelokupnu turističku ponudu potražite na web stranici Zlatne Slavonije.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.