Besplatni razgledi grada za Zagrepčane

Turistička zajednica grada Zagreba i ove godine darovat će svim sugrađanima besplatne razglede grada na hrvatskom jeziku.

Počevši od 5. lipnja pa sve do 31. srpnja, svi zainteresirani imat će priliku naučiti nešto više o svom Zagrebu. Polasci su predviđeni subotom u 17:00 sati s tri različite lokacije u gradu, ovisno o odabranoj turi. Edukativno razgledavanje grada u pratnji turističkog vodiča trajat će 1,5 do 2 sata. Maksimalni broj polaznika je 25 osoba po grupi, a razgledi su podijeljeni u tri različita obilaska:

Članak se nastavlja ispod oglasa

Insta Zagreb – obilazak koji uključuje i vodiča i profesionalnog fotografa, a koji će vas naučiti gdje snimiti najbolju fotografiju u Zagrebu. Polazak je ispred Hrvatskog narodnog kazališta.
Prijave: info@traveltocroatia.com.hr ili 091 954 59 19

Europom po Zagrebu – otkrijte gdje se u Zagrebu skriva Firenca, Venecija, Pariz, Rim, Budimpešta, Beč, Prag i drugi europski gradovi, što ih povezuje sa nama te obnovite uspomene ili stvorite nove. Polazak kod Makete grada Zagreba.
Prijave: 091 161 66 17 ili europompozagrebu@gmail.com

Graffiti & Street art turaupoznajte umjetničku stranu Zagreba i naučite nešto o povijesti ulične umjetnosti te kako ona stvara istinsku vizualnu umjetnost na javnim prostorima. Polazak ispred Centra za posjetitelje na Trgu bana Jelačića 11.
Prijave na: sokre1973@gmail.com

Više informacija o obilascima, kao i kontakti za prijave, mogu se dobiti u Centrima za posjetitelje Turističke zajednice grada Zagreba.

Izvor: Turistička zajednica grada Zagreba

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.