Boje jeseni najljepše su uz more: jesenske akcije mame na putovanje

Ako tražite oazu luksuza i samo vaš komadić raja koji će vam ispuniti svaku maštariju o savršenom odmoru pronaći ćete ju u Petrčanima, nadomak Zadra. Romantika uz miris mora, wellness oaza uz koju stres odlazi kao rukom odnešen uz nezaboravne zalaske sunca – tako bismo u najkraćim crtama opisali jesenski boravak u Petrčanima.

Boje jeseni su najljepše uz more, a boravak u moderno uređenim sobama koje se protežu kroz tri hotelska krila, međusobno povezana recepcijom, prostranim foajerom i aperitiv barom ispunit će očekivanja cijele obitelji. Za kraljevski tretman pronaći ćete i 4 vrhunski opremljena hotelska apartmana.

Inače ovaj omiljeni hotel u Petrčanima prošle godine dobio je i nagradu Traveler’s Choise Awards. Radi se o godišnjoj nagradi koju dodjeljuje TripAdvisor, vodeći svjetski portal za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu. Za razliku od ostalih nagrada, dobitnici TripAdvisor Travellers’ Choice awards nagradu dobivaju na temelju milijuna recenzija i mišljenja putnika diljem svijeta.

Posebno je atraktivan wellness prostor u staklu zahvaljujući kojem, dok sjedite u svojoj zen zoni s čašom vrhunskog vina u ruci, imate pogled na zadivljujuću obalu i zalazak sunca (koji je, vjerujte, prava šteta propustiti!).

Ili, za one kojima je kava nezamjenjiv jutarnji ritual, dok se sunce još polako probija na obalu, najbolje će se razbuditi u jednom od barova restorana – bilo da svoju jutarnju kavu želite ispijati s pogledom na bazen ili pak u opuštajućem lounge baru.

Ljubitelji aktivnog odmora pronaći će se u tenisu na jednom od tri terena, a možete zaigrati i mini golf, odbojku na pijesku ili iznajmiti bicikl i krenuti u istraživanje. Avanturisti i svi željni adrenalina doživjet će more na potpuno nov način uz jet ski ili parasailing, a tu su i organizirani izleti ako želite istražiti neki od nacionalnih parkova ili parkova prirode koji se nalaze u široj okolici.

Uređena hotelska plaža zaštićena je od vjetra i velikih valova pa je u jesen idealna za hvatanje posljednjih zraka sunca i uživanje u dobroj knjizi i kapljici vrhunskog vina. Jesen uz miris mora i pinija zvuči primamljivo, a ovo doba godine uvijek donosi i zanimljive popuste koje treba iskoristiti.

Posebno je zanimljiv popust na duže boravke, naime na boravak u trajanju 7 dana, plaćate samo 5 noćenja. Jesenski aranžman donosi i besplatan ulaz u spa zonu, ali i popuste na masaže, sportske sadržaje pa i gastro delicije u Konobi “Lanterna”. Jesenski paketi dodatan su razlog da odaberete more u rujnu i listopadu i priuštite sebi jedan kraljevski tretman.

Fotografije: Hotel Pinija Petrčane

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.