Bus on the move – Međimurje u pokretu

Hop on, Hop off autobus pravi je hit u Međimurju. Pozitivan stav, kreativnost i želja za podizanjem kvalitete destinacijske ponude na jedan viši nivo bile su zajedničke vizije triju partnera projekta Bus on the move ili Međimurje u pokretu. Međimurje je jedina destinacija kojom vozi jedan ovakav autobus koji su inače do sada bili karakteristični isključivo za velike urbane gradove.

Bus on the move Međimurjem je krenuo ploviti još u srpnju, a sada su predstavili novi jesenki red vožnje. Jesen u Međimurju miriše na vino, meso z tiblice i mirisne štrudle s jabukom te tradicionalnu svesezonsku Međimursku gibanicu.

Prijevoz mogu uz turiste koristiti i svi žitelji regije, koji žele posjetiti neku od navedenih atrakcija, kao i svi drugi turistički dionici koji posjeduju smještajne kapacitete, a žele osigurati dodatni sadržaj svojim gostima.

Novi jesenski raspored vožnje objavljen je ovog tjedna: Duža ruta: Polazak u 10:00h kod Terma Sveti Martin prema Čakovcu, stajanje na autobusnom kolodvoru i u Lopatincu kod Međimurskih dvora, te povratak u Terme Sveti Martin u 14:00h.

Kraća ruta: Polazak u 11:30h kod Terma Sveti Martin, odlazak do vinarije Cmrečnjak, centra Štrigove, vinarije Kocijan, farme jelena i muflona, vinarije Hažić, Svetog Martina na Muri, Centra Med dvemi vodami u Križovcu te povratak u Terme u 12:45h.

Bilo koju turu da odaberete otkrivanje Međimurja je zajamčeno. Uskočite u Bus i otkrijte Sjever Hrvatske u pokretu.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.