Chair Airlines povezivat će Split i Zürich

Chair Airlines od sljedećeg će ljeta dva puta tjedno će u oba smjera povezivati Split i Zürich. Naime, švicarski avioprijevoznik najavio je svoju mrežu destinacija za ljetni red letenja sljedeće godine. U njoj se, a prema pisanju portala Croatian Aviation, nalazi i već spomenuta linija Zürich – Split.

Najava o uvođenju linije Zürich – Split od strane kompanije Chair Airlines dolazi svega nekoliko dana nakon vijesti kako će njemački Condor također prometovati na ovoj liniji u ljetnom redu letenja sljedeće godine.

Chair Airlines nije jedini koji će povezivati Split i Zürich

Članak se nastavlja ispod oglasa

Novom linijom Chair Airlinesa Split i Zürich povezivat će čak četiri avioprijevoznika. Uz Chair Airlines na istoj će liniji prometovati Croatia Airlines, Edelweiss te Condor Airlines. Linija Chair Airlinesa biti će u prometu od 25. travnja do 24. listopada 2021. godine, gotovo cijeli ljetni red letenja.

Linija Chair Airlinesa Zürich – Split – Zürich biti će u prometu dva puta tjedno, svakog četvrtka i nedjelje u večernjim satima. Kompanija za ljeto 2021. između ova dva grada u prodaji ima ukupno 15.900 sjedala.

Inače, Chair Airlines pod ovim imenom posluje od ljeta prošle godine. Ranije je bila poznata pod imenom Germania Flug. Nastala je suradnjom njemačkog avioprijevoznika Germania i švicarske turističke tvrtke Hotelplan. Nekoliko mjeseci nakon što je Germania proglasila bankrot Germania Flug mijenja ime u Chair Airlines. Kompanija u svojoj floti ima dva zrakoplova tipa A319 koji mogu prevesti do 150 putnika.

Red letenja od 25. 04. do 24. 10. 2021.

Četvrtkom:

  • Zurich 18:40 – Split 20:10
  • Split 20:55 – Zurich 22:30

Nedjeljom:

  • Zurich 17:20 – Split 18:50
  • Split 19:35 – Zurich 21:10
- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.