CrikvArt – dan kada ulični zabavljači preuzimaju grad

Svima na znanje – zastori su dignuti, najveselija pozornica na Kvarneru je opet Crikvenica i spremna je za Festival uličnih zabavljača “CrikvArt”. Festival će se u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice održati u subotu 23. srpnja, u centru grada.

Festival je to čiji izvođači uveseljavaju goste i građane na nekoliko gradskih lokacija koje će oživjeti s akrobatikom koja graniči s nadnaravnim sposobnostima te zabavljačima koji istovremeno nasmijavaju i šokiraju.

Otvaranje manifestacije počinje predstavom za djecu na Trgu Stjepana Radića u večernjim satima. Vjerujemo kako će vas oduševiti i hodajući performans na štulama, kao i cirkuski show klaunova Kestena i Papaje. Svoje umijeće će predstaviti i Emilio the Balancer iz Venezuele, publici poznat po nastupu u polufinalu “Supertalenta”. Glavni crikvenički trg će gorjeti, kako metaforički, tako i doslovno, a zapalit će ga vatreni performans “Las Calaveras”. Robert Mareković će se pobrinuti svima prenijeti dašak Las Vegasa tijekom svojeg “Las Vegas showa”, glazbeno-scenske poslastice koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

crikvart

Kontakt između izvođača i gostiju očituje se u direktnom doticaju, animaciji i zabavi samih gledatelja, ali i u sudjelovanju gledatelja u programima izvođača. Stoga se nemojte začuditi ako vas u šetnji gradom zagrli maskota mačka u čizmama, živi kip iznenadno povuče za kosu ili ako postanete sudionik neke zanimljive izvedbe.

Osim što će vas tijekom festivala na nekoliko lokacija u gradu zabavljati izvođači, na Trgu Stjepana Radića će se održavati radionice i Art sajam nakita od prirodnih materijala, u trajanju od 19 do 24 sata.

Jedan od najboljih životnih “začina” je smijeh, a njega zasigurno neće nedostajati u Crikvenici na najveselijoj i najšarenijoj manifestaciji za koju nikad ne možete biti ni premladi ni prestari. Rezervirajte 23. srpnja za posjet Crikvenici, gradu u kojem nikad niste usamljeni!

Izvor fotografija: Turistička zajednica grada Crikvenice

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.