Crikvenica Summer Showtime garantira dobru zabavu kroz cijelo ljeto

Godišnji odmor iz snova dolazi u raznovrsnim i bezbrojnim oblicima. Ako još niste odabrali svoje ovogodišnje odredište iz snova, znajte da je Rivijera Crikvenica mjesto na kojem svatko može pronaći nešto za sebe, tijekom cijele godine, a ljeti je zasigurno najljepša i najživlja. Mi imamo pozivnicu za vašu nezaboravnu ljetnu zabavu…

Nakon jutarnjeg plivanja u kristalno čistom moru, vožnje bicikla uz mediteransko zelenilo, prave autohtone gastro poslastice za ručak, popodnevnog lješkarenja ili uživanja u nekoj od mnogobrojnih aktivnosti na kopnu ili moru, s večeri ćete moći uživati u živahnom pulsu Rivijere. Posebno je aktivno u srpnju i kolovozu, kada svaka večer u tjednu donosi neki oblik zabave. Bogat je to i raznovrstan program pod nazivom Crikvenica Summer Showtime, koji će – u organizaciji TZG CrikveniceCrikvenicu, Selce, Dramalj i Jadranovo pretvoriti u privlačne i zabavne pozornice na otvorenom.

Pet velikih, značajnih manifestacija je „zasjelo na tron“ i zovu se događanja s potpisom.
Prvo od njih je 9. (Sr)etno Selce koje će 16. srpnja uz koncerte klape Tramuntana i klape Tić, te glazbenog sastava Insula, prezentaciju starih običaja i sajam autohtonih proizvoda donijeti živost u ovo malo primorsko mjesto.

Slijedi 7. CrikvArt 23. srpnja: zasigurno jedna od najšarenijih manifestacija ovih prostora. Festival je to uličnih zabavljača, a Crikvenicu će pretvoriti u veselu pozornicu na otvorenom punu žonglera, klaunova, gutača plamena i drugih zabavljača. Robert Mareković će se pobrinuti da njegov Las Vegas show doprinese što kreativnijoj zabavi.

Treća velika manifestacija je 128. Dan turizma u Selcu 4. kolovoza koji će mjesto proslaviti festivalskom i gastro ponudom za svačiji ukus. U večernjim će satima gosti i domaći moći uživati u nastupu Igora Delača i glazbenog sastava Point. S nestrpljenjem se očekuje i 15. kolovoza kada se događa 112. Plivački maraton Crikvenica – Šilo, koji se održava od 1910. godine uz sve veći i veći broj sudionika i najstariji je maraton u Hrvatskoj.

Priču o događanjima s potpisom zaokružuje jedna od najstarijih manifestacija na području Crikvenice – 56. Ribarski tjedan koji će se održati od 27. kolovoza do 3. rujna kroz razna gastro, tradicijska i festivalska događanja. Očekuju vas nastupi Vanne, Alena Nižetića, klape Tramuntana, Grooversa, Jose Butorca, klape Vinčace i glazbenog sastava Baruffa.

Osim ovih pet glavnih manifestacija, svakoga će se dana u tjednu u jednom (ili dva) od četiriju mjesta na Rivijeri Crikvenici održavati manja zabavna događanja. Ponedjeljak je rezerviran za Glazbene ljetne večeri u Crikvenici, a utorak za istu manifestaciju u Selcu. Srijedom će na Večerima ribarske tradicije u Crikvenici i Selcu ribari predstavljati vještine i znanja svojega zanata. Opuštenu, romantičnu i nesvakidašnju atmosferu u društvu izvrsnih glazbenika donose Melodije s okusom mora u Jadranovu i Dramlju četvrtkom, kao i Večeri primorske pjesme u centru Crikvenice. Petak, kraj tjedna, garantira zabavu u centru Crikvenice u obliku filmskih večeri na otvorenome – Open air cinema. Kao i u svako kino, ponesite kokice! Subotom će se plesati u Crikvenici i Selcu uz Tribute nights, kada će vas poznati evergreeni vratiti u prošlost popularnim disko hitovima sedamdesetih. Nedjelja je rezervirana za još malo plesa – Summer dance (dance show). Uživat ćete uz profesionalne plesače i njihove vješte plesne pokrete koji će vas zasigurno ostaviti bez daha. A tko kaže da im se ne možete pridružiti?

Posjetite Crikvenica Summer Showtime – najljepšu ljetnu bajku.

Izvor, foto: TZG Crikvenice

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.