Crikvenica u cvijeću – posjetite Sajam cvijeća i uživajte u bojama i mirisima

Tradicionalno u proljeće, Crikvenica će u razdoblju od 13. do 16. travnja biti domaćin 21. po redu Sajma cvijeća. Sajam će biti otvoren od 9 do 19 sati ispred gradske tržnice (posljednji dan, 16. travnja radno vrijeme 9-16 sati).

Navedena četiri dana bit će u znaku živih boja i opojnih mirisa, stoga nikako nemojte zaboraviti posjetiti Festival cvijeća. Osim što sajam ima prodajni karakter, posjetitelji će moći od iskusnih stručnjaka saznati brojne korisne savjete o uzgoju i njezi biljaka te uređenju interijera i eksterijera, što je iznimno bitno iznajmljivačima za nadolazeću sezonu.

Sa svojom vrlo bogatom ponudom na sajmu sudjeluje 12 proizvođača biljnog materijala iz sjeverozapadne Hrvatske.

Organizator 21. Festivala cvijeća je Udruga “Point” Opatija, suorganizator Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelji Grad Crikvenica i “Eko Murvica” d.o.o.

Pozivamo Vas da svojom prisutnošću uljepšate šareni mozaik sastavljen od proljetnih boja, zvukova i mirisa. Dobrodošli u Crikvenicu!

Fotografije: Turistička zajednica Grada Crikvenice

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.