Crnkovićev dvor u Novalji centar dječjih radionica

Udruga Tonkica Palonkica Frrr – Svijet Mladena Kušeca u suradnji s Centrom za kulturu i Turističkom zajednicom Grada Novalje i ove godine organizira besplatne radionice za djecu. Uz vrsne voditelje, djeca jutra provode na zanimljivim i poučnim radionicama

Radionice se održavaju već 11 godina u Crnkovićevom dvoru, dvorištu 150 godina stare kuće obitelji Crnković, u centru grada Novalje i poseban su doživljaj za djecu i roditelje. U kući se nalazi mali privatni muzej Butiga, u kojem je pokojni Mladen Kušec zajedno s obitelji, izložio opremu stare ‘butige’ odnosno dućana, a koja je tu radila sve do 1943. godine.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Ovo ljeto održat će se pet radionica

  • 19. – 23.7.  MAŠTAONICA  (do 6 godina) – radionica za najmlađe, djecu od 3 do 6 godina, u kojoj crtamo, bojimo, lijepimo i izrađujemo sve što može izmisliti dječja mašta. Uz igru i zabavu nastat će njihova mala umjetnička djela.
  • 26. – 30.7.  LUTKARSKA RADIONICA (6+) – u lutkarskoj radionici djeca će sama smišljati i izrađivati lutke (pripremanje lutkarske predstave ovisi o epidemiološkim smjernicama).
  • 2.-6.8. LIKOVNA RADIONICA (8+) – ove godine je za stariju djecu koja upoznaju likovne tehnike i stvaraju svoja umjetnička djela.
  • 9.8.-13.8. MALI BIOLOZI (8+) – djeca će se upoznati sa znanošću, novim pojmovima, pojavama i procesima,  sasvim novim svijetom za njih.
  • 16. – 20.8.  CVJETNA RADIONICA (6+)  – djeca će upoznati razne vrste cvijeća i izrađivati svoje kreativne cvjetove.

Radionice se održavaju od ponedjeljka do petka, prva grupa od 9:30 do 10:30 sati, a druga grupa od 11:00 do 12:00 sati. Prijave za radionice bit će nedjeljom navečer, dan prije održavanja radionice, u Crnkovićevom dvoru. Prijaviti se možete i putem Facebook stranice ili na broj 091 504 6050. Dječji radovi bit će izloženi na uličnim panoima.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.