Otvara se Adrenalin park Kringa

Adrenalin park Kringa, prvi adrenalinski park u središnjoj Istri, smješten je u općini Tinjan, nedaleko od sela Jelovci. Park se prostire na površini od 19.000 metara četvornih, na području nekada teško prohodne šume uz samu cestu Kringa – Sveti Lovreč.

Dugo je ta šuma stajala zapuštena dok obitelj Bratulić nije odlučila ponuditi gostima ovoga kraja nešto drugačije i posebno. Parcela je dosta razvedena, s udolinama i uzvisinama, te mnogim visokim stablima među koja su se sprave savršeno ukomponirale.

Ovaj park nudi zabavu za sve uzraste – malu stazu na 1,5 – 2 metra visine, veliku stazu na 5 – 6 metara visine, 4 zip linea, veliku ljuljačku i stazu za quad. Tu je i mogućnost jahanja konja, mali park za najmlađe, ali i fast food gdje možete nadoknaditi svu energiju izgubljenu u adrenalinskim pothvatima. Današnjim otvorenjem Adrenalin parka Kringa posjetiteljima će biti predstavljena i nova, treća staza.

Kao sigurnosni sistem koristi se švicarski sistem Saferoller koji je, za sada, najbolji i najsigurniji na tržištu. Instruktori su prošli obuku za tehničkog instruktora adrenalinskih parkova i edukaciju za voditelja pustolovnih aktivnosti u prirodi.

Vikend je, vrijeme je prekrasno, a Adrenalin park Kringa danas otvara svoja vrata. Treba li vam još poticaja za adrenalinsku avanturu?

Foto: Adrenalin park Kringa

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.