Delta Air Lines uvodi direktnu avioliniju New York – Dubrovnik

Američki avioprijevoznik Delta Air Lines uvodi direktnu avioliniju koja će od 3. srpnja prometovati prema Hrvatskoj i to na relaciji New York – Dubrovnik. Nova aviolinija prometovat će četiri puta tjedno između zračne luke John F. Keneedy (JFK) u New Yorku i Zračne luke Dubrovnik.

Prema Hrvatskoj će prometovati zrakoplovi tipa Boeing 767-300 s 226 sjedećih mjesta. Hrvatska nikad nije bila povezanija s Amerikom, a Delta Air Lines već je treća aviokompanija koja će ove sezone povezivati Hrvatsku i Sjedinjene Američke Države. Prije samo dvadesetak dana još jedan veliki američki avioprijevoznik, United Airlines, najavio je letove od New Yorka do Dubrovnika.

Članak se nastavlja ispod oglasa

– S obzirom kako je Hrvatska bila jedna od prvih europskih zemalja koja se ponovno otvorila američkim putnicima, na ovu veliku potražnju odgovaramo uvođenjem ovog leta. Turisti u Hrvatskoj mogu uživati ​​u mnogim sadržajima, a mi smo uzbuđeni što ćemo našim putnicima ovog ljeta moći ponuditi veći izbor odredišta istovremeno podržavajući lokalno gospodarstvo i globalni oporavak industrije putovanja“, izjavio je viši potpredsjednik u Delta Air Lines-u Joe Esposito.

Delta Air Lines jedna je od najvećih i najuspješnijih svjetskih zrakoplovnih kompanija. Sjedište imaju u Atlanti, a prije globalne pandemije ova je kompanija svake godine prevozila oko 200 milijuna putnika na više od 300 destinacija u 50 zemalja. Delta Air Lines je također vodeći transatlantski avioprijevoznik s mrežom u 33 grada u 19 europskih zemalja.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.