Discover The Colours Of Croatia – nova kampanja HTZ-a za ključna europska tržišta

Kampanja “Discover The Colours Of Croatia” namijenjena je tržištima Njemačke, Austrije, Poljske, Češke, Mađarske, Italije i Velike Britanije. Kampanja posebno promovira prirodne ljepote, kulturu, nautiku i eno-gastronomiju, a provodit će se do druge polovine studenog.

Aktivnosti u sklopu kampanje “Discover The Colours Of Croatia” provodit će se putem društvenih mreža Facebook, Instagram i YouTube, kroz plasman članaka na najčitanijim i najpoznatijim portalima na pojedinim tržištima poput oe24.at, DerStandard.at i Krone.at u Austriji, gazeta.pl u Poljskoj i novinky.cz u Češkoj, kao i na specijaliziranim portalima MarcoPolo.de i Holidaycheck.de u Njemačkoj u sklopu kojih su kreirani posebni HUB-ovi, odnosno mikro web stranice sa sadržajem posvećenim isključivo Hrvatskoj. Svi promotivni materijali kreirani za oglašavanje jezično su prilagođeni za svih sedam tržišta.

Kampanja se provodi i kroz print oglašavanje, a pokrenuta je i suradnja s travel platformama Lonely planet i National Geographic kroz čije će se kanale promovirati svi turistički proizvodi uključeni u jesensku kampanju i biti vidljivi milijunima njihovih korisnika i pratitelja na društvenim mrežama.

Naslovna fotografija: I. Biočina, J. Duval, A. Gospić, Z. Jelača, M. D. Pečanić, S. Pjanić

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.