Doživite Crikvenicu u jesen kroz gastro, outdoor i wellnes događanja

Ljetni dani su iza nas, jesen se polako prišuljala i otkrila nam neke nove ljepote Rivijere Crikvenica, a time i niz mogućnosti za uživanje na otvorenom. Posebne doživljaje u Crikvenici tijekom jeseni, Turistička zajednica Grada Crikvenice pretočila je u program Experience Crikvenica (Gastro-Outdoor-Wellness). Projekt je to koji obuhvaća aktivnosti i rekreaciju na otvorenom, opuštajuće wellness programe u hotelima i zdravstvenim institucijama te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima na Rivijeri Crikvenica.

Rivijera Crikvenica je oaza zdravlja, a veliki izbor šetnica, biciklističkih i pješačkih staza, posebnih atraktivnosti poput Ljubavne cestice i Mediteranskog labirinta ljubavi, pružaju mogućnost opuštanja i rekreiranja u svako doba godine. Turistička zajednica Grada Crikvenice je tijekom rujna i listopada pripremila niz nenaplatnih aktivnosti na otvorenome u koje se možete uključiti u samo nekoliko klikova. Svakog vikenda počevši od petka 24. rujna 2021. do konca listopada, u sklopu programa Experience Crikvenica profesionalni vodiči i fitness treneri vodit će organizirane sportsko-rekreativne programe:

  • Svakog petka od 16 sati je okupljanje na Trgu Stjepana Radića za organizirano nordijsko hodanje pod stručnim vodstvom. Popularna šetnja kojom se aktivira 90% mišića, u odnosu na klasično hodanje, sagorijeva čak do 40% više kalorija aktivirajući pritom jednako gornji i donji dio tijela.
  • Subote su rezervirane za dvije aktivnosti. Jutarnja rekreacija koja započinje u 10 sati na plaži hotela Kaštel probudit će u vama pravi sportski duh, a pritom ćete uživati u predivnom okruženju na svježem zraku u prisustvu ljekovitog aerosola. Radi se o funkcionalnom grupnom treningu uz more koji će vas pripremiti za popodnevnu aktivnost – aktivnu šetnju i trening u prirodi pod vodstvom profesionalnih trenera, koja započinje u 16 sati na Trgu Stjepana Radića.
  • Za organiziranu aktivnost nedjeljom u pomoć ćete pozvati svog “dvo-kotačnog prijatelja”, obzirom da se radi o vođenoj biciklističkoj turi. Vožnja obuhvaća područje Crikveničko-vinodolske rivijere, a start je svake nedjelje u 10 sati na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici. Ne brinite, ukoliko vaš “prijatelj” trenutno nije dostupan ili nije savršeno spreman za ovu aktivnost, Turistička zajednica Grada Crikvenice će vam pomoći s informacijom o najmu bicikla po najboljoj cijeni i uz dostavu na željeno mjesto.
Članak se nastavlja ispod oglasa

Sve detalje o navedenim aktivnostima pronaći ćete na web stranici. Prijave su obavezne, a putem POVEZNICE možete odmah izvršiti prijavu na željeni program. U slučaju lošeg vremena aktivnosti se otkazuju.

Uz rekreaciju na otvorenome, uživati možete i u gastro delicijama odabranih ugostiteljskih objekata na području Rivijere Crikvenica začinjenim posebnom jesenskom notom. Krem juha od bundeve, istarski boškarin, domaći ravijoli, štruklice od sira, kukuruzna svila, roast beef i poširana kruška s orasima samo su neka od jela koje možete kušati po promotivnim cijenama od 120 kuna za meni od 3 ili 240 kuna za meni od 5 slijedova.

Kako bi Vaš doživljaj Crikvenice bio potpun ova rivijera kao jedna od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma pripremila je i posebne jesenske pakete u Thalassotherapiji i Termama Selce.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.