Dubrovnik predstavlja svoju turističku ponudu na virtualnom sajmu ITB Berlin

Turistička zajednica grada Dubrovnika, kao suizlagač na virtualnom štandu Hrvatske turističke zajednice, predstavlja turističku ponudu na vodećem svjetskom turističkom sajmu ITB u Berlinu. Nakon 50 godina, sajam se po prvi puta održava u virtualnom obliku, od 9. do 12. ožujka i okuplja veliki broj izlagača iz cijeloga svijeta. Sudionici komuniciraju putem virtualne platforme tijekom cijeloga dana, kako bi se pokrile sve vremenske zone. Dubrovnik je u svojoj promociji naglasak dao na sigurnost, odnosno promovira se kao sigurna destinacija.

Putem platforme ITB Berlin NOW, predstavnici Turističke zajednice grada Dubrovnika održavaju sastanke s predstavnicima turističkih agencija, touroperatora te partnerima koji već surađuju ili su zainteresirani za suradnju s Dubrovnikom. Glavna tema sastanaka su planovi i mogućnosti za turistički promet prema Dubrovniku tijekom ove godine te fokus na Dubrovnik kao sigurnu destinaciju uz obavezan osvrt na mjere u sklopu projekta za sigurnost boravka u Hrvatskoj “Safe stay in Croatia”.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Uz Hrvatsku turističku zajednicu kao glavnog izlagača te Turističku zajednicu grada Dubrovnika, suizlagači na virtualnom štandu Hrvatske turističke zajednice su još turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i grada Zagreba, Croatia Airlines, Jadrolinija, Nacionalni park Plitvička jezera te tvrtke Valamar, Maistra, Uniline, Laguna Novigrad, Liburnia Riviera Hoteli, ID Riva, Abacus, Ban Tours, Perfecta Travel, Sunturist, Unlimited Croatia DMC i Via Mea Trave.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.