Dvostruki užitak uz Aminess Craft Beer & Burger Weekend i Aminess Wine & Gourmet Nights

- Oglas -

Ovoga lipnja primorski grad Njivice na otoku Krku postat će epicentar kulinarske izvrsnosti i zabave. Aminess Hotels & Resorts s ponosom najavljuje dva događaja koja će oduševiti lokalno stanovništvo i turiste: Aminess Craft Beer & Burger Weekend i Aminess Wine & Gourmet Nights u 7 Seas restaurant & bar-u.

njivice
Foto: Aminess Hotels & Resorts

Prvi na redu je Aminess Wine & Gourmet Nights, 14. lipnja. Ovaj ekskluzivni događaj održat će se na predivnoj terasi restorana 7 Seas, gdje će posjetitelji moći uživati u večeri u pet sljedova. Svoje kulinarske vještine pokazat će trojica renomiranih kuhara: David Skoko, Matija Pavlic i Matija Bogdan. Večera će biti popraćena vrhunskim vinima iz vinarija Tomaz iz Motovuna i Gospoja iz Vrbnika. Prva dva slijeda s jelovnika pripremat će David Skoko, treći slijed Matija Pavlic, a četvrti slijed i desert Matija Bogdan.

Nakon ove gurmanske večeri, ljeto će službeno započeti s Aminess Craft Beer & Burger Weekendom koji će se održati od 21. do 23. lipnja u restoranu La Gradela. Ovaj događaj bit će raj za ljubitelje hrane i piva, s raznovrsnim ukusnim burgerima i craft pivima domaćih pivovara. Na festivalu će sudjelovati pivovare Nova Runda, Primarius, Varonica, Bura Brew i Zmajska pivovara.

Aminess Craft Gourmet
Foto: Aminess Hotels & Resorts

Osim gastronomske ponude, festival će biti obogaćen i odličnim glazbenim programom. Posjetitelje očekuje nastup Nadzornog Odbora 21. lipnja, Night Expressa 22. lipnja i T’n’D Acoustic Dua 23. lipnja.

Ovi događaji, organizirani u okviru suradnje Turističke zajednice Općine Omišalj-Njivice i turističke kompanije Aminess Hotels & Resorts, učinit će Njivice go-to destinacijom za vrhunski provod i gastronomske užitke ovog lipnja.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.