Festival čokolade – raj za sladokusce

Opatija i čokolada već su godinama neraskidivo vezani zahvaljujući manifestaciji Festival čokolade, najvećem i najstarijem hrvatskom događanju posvećenom ovoj nezamjenjivoj namirnici, koji 2021. obilježava svoj jubilej.

Šećer na kraju godine Opatiji će donijeti novo izdanje Festivala čokolade. Bajkovita atmosfera adventski raskošno uređenog grada bit će sjajna kulisa za vrhunske slastice koje će se, ekskluzivno za 15. Festival čokolade, vratiti u Kristalnu dvoranu hotela Kvarner. Svečana prigoda zahtijeva i svečani ambijent, pa će se tako jubilej najslađe opatijske manifestacije proslaviti pod slavnim kristalnim lusterima najstarijeg hrvatskog hotela.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Od 3. do 5. prosinca posjetitelji sajma “Čokoladna čarolija” moći će kušati neodoljive delicije dvadesetak domaćih i stranih proizvođača, ali i doživjeti još mnoga “slatka iznenađenja” koja su pripremili organizatori. Bit će to jedinstvena prilika za uživanje u unikatnim slasticama koje se, izuzev u specijaliziranim trgovinama prisutnih “craft” čokolatera, mogu kupiti samo na ovom sajmu.

Romantične zimske večeri u adventskoj Opatiji zasladit će najveća i najdugovječnija hrvatska manifestacija posvećena čokoladi, a hedonistički užitak u božanstvenim okusima upotpunit će prigodni program u opatijskoj tvornici čokolade Milenij Choco, kao i posebno osmišljeni čokoladni deserti u brojnim hotelskim i ugostiteljskim objektima. Taj slatki “life style” neće ostati samo na nepcu, već će se u čokoladi moći uživati i cijelim tijelom, jer će se ova namirnica “umiješati” i u tretmane opatijskih spa & wellness centara.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.