Floraart na Bundeku s prvim danom lipnja

Nakon što je najavljena, a zatim i otkazana, zbog epidemiološke situacije u Hrvatskoj, 55. međunarodna vrtna izložba Floraart zakazana je za novi datum. Velika cvjetna priredba započet će u utorak, 1. i trajat će do nedjelje 6. lipnja. Floraart će se održati na više od 300 tisuća četvornih metara otvorenog prostora zagrebačkog Bundeka, uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Na vanjskom dijelu predstavljat će se biljni izlagači s lepezom vlastitih proizvoda te raznim cvjetnim instalacijama i prikazima idejnih rješenja u projektiranju manjih zelenih površina. Natjecanja “Hrvatski KUP florista” i “Međunarodno natjecanje učenika srednjih poljoprivrednih škola u aranžiranju cvijeća” ove se godine neće održati.

Na zapadnom i istočnom otvorenom dijelu jezera Bundek organizirat će se bogata prodaja kaktusa, trajnica i cvijeća po pristupačnim cijenama. Ljubitelji prirode i cvijeća, nakon prošlogodišnje pauze, konačno će doći na svoje, očekuju ih prekrasne cvjetne kompozicije na cijelom prostoru jezera.

Floraart organizira Zagrebački holding – podružnica Zrinjevac, a suorganizatori su Grad Zagreb i Turistička zajednica grada Zagreba. Ulaz je tradicionalno besplatan, a preporuka je da građani parkiraju na istočnom parkingu Zagrebačkog velesajma.

Uživajte odgovorno i uz poštivanje svih epidemioloških mjera u prekrasnoj cvjetnoj rapsodiji!

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.