Foodballerka – europsko nogometno prvenstvo pratite na Tuškancu

Kad zakoračite u naš zeleni raj, ma gdje će vam biti kraj – tako nas festival Foodballerka poziva na druženje uz dobru hranu, piće, koncerte i naravno ono što je najvažnije – dobar nogomet. Ove godine, nakon Strossmayerovog trga, događanje se seli na staro igralište Cibone na platou Tuškanac i traje baš koliko i nogometna groznica, od 11. lipnja do 12. srpnja.

Oaza dobre zabave uz dvadeset DJ’a, s legendarnim Pepi Jogardeom i Ozrenom Kanceljakom te dobro raspoloženim bendovima, zagrijavat će atmosferu baš svakoga dana. Karlovačko Korner zagrlio je plato svojim prepoznatljivim bojama, no i pivskim kapljicama u kojima guštaju mnogi.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Na friškom zraku čovjek ogladni, ali brige nema jer dobra se klopa sprema. Tu su Institut za burgere by Mate Janković, Street Pizza, El Toro s provjerenim receptima, ekipa iz Chef kuha doma, Asian Garden by Marko Palfi, kao i genijalne slastice Le Kolača i njihova virtuoza Roberta Hromalića. Za vrijeme utakmica hrvatske reprezentacije stiže nam mirisno i okusno pojačanje Grill&Chill by Lidl sa sočnim roštiljem.

Ako želite dodirnuti nebo smjestite se na jedan od rooftop-ova i uhvatite najbolji pogled na veliki ekran za vrijeme tekmi. Gingle Bells i Foodballerka bar uz pojačanje Cocktail bara by A Most Unusual garden pripremat će opako dobre koktele i ostala pića.

Za pop-up trenutke tu su House of Kiwi, buvljak by August XVI i Dorica 505 te Vesela motika, a u plesni vremeplov pozvat će vas vrsni plesači Nicolas Quesnoit i Ksenija Plušćec Quesnoit iz Plesnog centra Zagreb by Nicolas. Najmlađe i najslađe čeka dječji kutak s obiljem zabave uz graffiti radionice i nastup dječjih zborova.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.