Forestland se vraća u međimursku “šumicu”

Deveti po redu Forestland, kako najavljuju organizatori bit će jedan od prvih događaja bez ograničenja, bez granica i potpuno slobodan za sve posjetitelje. Od 23. do 25. srpnja, Međimurje će ponovno biti glazbeno središte sjevera Hrvatske, ali i susjedne Slovenije, pa i šire.

45 artista, od čega ih najviše dolazi baš iz susjedne Slovenije, u 48 sati festivala nastupat će na dvije pozornice Forest-a. Slovenska techno zvijezda UMEK, kultna trap diva i hip hop kantautorica Senidah, nizozemac Mark Sixma, ali i hrvatske zvijezde Matroda, E-Base, Vedran Car, hrvatsko-njemački duo Corti organ, ali i mnogi, mnogi drugi DJ-i.

Povratnici na Forestland – “jedva čekamo nastupati!”

Članak se nastavlja ispod oglasa

Uz kraljicu trapa Senidah, glazbenicu čiji će nastup zasigurno biti zapamćen u Međimurju, nakon 5 godina se na pozornicu vraća i Matroda. Zagrebački DJ ostvario je zavidnu karijeru u inozemstvu, a proglašen je i za 25. najboljeg producenta na svijetu.

Dobro poznat publici Foresta je i Mark Sixma, nizozemski big room/ trance DJ koji se po treći puta vraća za pult u Hrvatsku, ovog puta na main stage. Umek, kralj techna će u petak zavladati Forestroom pozornicom i pokazati zašto je već gotovo tri desetljeća jedan od najboljih tech dj-a na svijetu.

– Sretan sam što se napokon vraćamo u Međimurje, Forestland festival je glazbena priča čiji sam dio osam godina i želim pozvati vas sve da dođete u “šumicu” i partijate s nama, rekao je Timo G, resident Forestlanda iz Slovenije.

– Proteklih 18 mjeseci je bilo najizazovnije razdoblje za glazbenike i izvođače. Jednostavno uz svu tehnologiju, svu mogućnost komunikacije, povezanosti, nama je nedostajala ona jedina, ključna komponenta našeg rada, interakcija s publikom, dodao je Emir Bešić E-Base, varaždinski majstor techna.

Bez granica, maski, pravi #nolimits festival!

Dakle, ostalo je nešto više od tjedan dana do festivala, a posebnost je, kako naglašavaju organizatori, da će to biti prvi događaj na sjeveru Hrvatske bez ograničenja. Sve što vam treba je ili covid potvrda, ili pak negativan test koji će biti dostupan za simboličnih 25 kuna i na ulazu na festival. Ulaznice po cijeni već od 120 kuna potražite u sustavu Entrio.hr, a iste će biti dostupne i na ulazu, no po višoj cijeni od pretprodajne.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije