Glamping Village Terma Tuhelj – odmor kakav ovog ljeta zaslužujete

Za one kojima je odmor među šarmantnim zelenim brežuljcima draži od gužvi i masovnog turizma, Glamping Village Terma Tuhelj idealna je destinacija – k tome još i s luksuznim predznakom.

U godinu dana, koliko je prošlo otkad je otvorio svoja vrata, Glamping Village Terma Tuhelj postao je prepoznatljiv među ljubiteljima luksuznog odmora, ali i među strukom. To potvrđuje i nagrada Simply the Best koju za kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije tradicionalno dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia.

U doba pandemije naučili smo cijeniti svoje vrijeme i svoj prostor, tako da u Galmping Villageu svaki gost ima osiguran mir i diskreciju, a opet – poželi li – i sve sadržaje resorta – od bazena, uključujući i sve vodene atrakcije i adrenalinske tobogane Vodenog planeta udaljenog nekoliko minuta lagane šetnje.

Smještene među zelenim zagorskim brežuljcima u suglasju s prirodom, 26 luksuznih kućica ovog glamping resorta dizajnirano je ‘po mjeri čovjeka’. Tri su smještajne ‘opcije’ na raspolaganju. Uživate li udvoje, za vas je idealna Vita Couple, luksuzna mobilna kućica, sa staklenim panoramskim vratima i drvenom terasom s pogledom na wellness bazen.

Ovisno o broju članova obitelji, možete odabrati prekrasno dizajniranu mobilnu kućicu Vita Loft s dvije spavaće sobe ili Vita Family, s tri odvojene sobe s pogledom na dječji bazen. Svaka kućica vrhunski je opremljena, od dizajnerskog namještaja i detalja koji prostoru daju dušu, do svih aparata, uključujući i perilicu posuđa ili mikrovalnu pećnicu – sve je tu!

Za potpuno opuštanje još vam treba nekoliko sati provedenih u privatnoj Glamping wellness oazi s jacuzzijem, saunama i relax zonom.

A ako vam je već dosta kuhanja i želite u potpunosti uživati u odmoru, na samo nekoliko koraka nalaze se restorani s ukusnim i zdravim delicijama. Što kažete na košaru punu svježih, lokalno uzgojenih namirnica za zdrav doručak koju ćete dobiti svako jutro na terasi vaše kućice? Savršen početak dana, zar ne?

Više od Glamping Village-u i aktualnim ponudama potražite OVDJE.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.