Vidikovci su jedan od razloga za posjetiti Gorski kotar

Zimski ugođaj uz prekrasan pogled na prirodne ljepote nešto je čime se možete počastiti uz minimalne troškove. Hrvatska je bogata pejzažima koji nadahnjuju i posjetitelje često ostave bez daha. Jedno od područja u koje obiluje raznolikim i živopisnim okružjem je i Gorski kotar.

Ako se odlučite na ugodnu šetnju, Gorski kotar će vas nagraditi čistim planinskim zrakom i prizorima netaknute prirode, a ako tome dodamo i snijeg koji je ukrasio veći dio ovog dijela Hrvatske, doživljaj će biti potpun. Prirodna oaza za dobro raspoloženje iz godine u godinu je sve poželjnija destinacija za domaće, ali i strane turiste. To i ne čudi, jer Gorski kotar ima puno toga za ponuditi.

Destinacija za svako godišnje doba posebno je privlačna sada kada možete u obilazak prirode u zimskom ruhu. Oaza mira nagradit će vas prizorima kojih ćete se još dugo sjećati, a u današnje vrijeme ne morate se osloniti samo na sjećanje.

Pri posjetu Gorskom kotaru zasigurno ćete poželjeti napraviti najljepše fotografije. U nastavku vam donosimo popis mjesta sa oznakama Google maps lokacija do kojih možete doći automobilom i uz vrlo malo pješačenja.

Delnice

Lokve

Fužine

Čabar

Vrbovsko

Ravna Gora

Mrkopalj

Skrad

Brod Moravice

Na vama je samo da imate dovoljno prostora za pohranu na mobitelu, kliknete na oznaku i pratite upute koje vas vode na željenu destinaciju.

Fotografije: Turistička zajednica Gorskog kotara

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.