Hrvatska dobitnica nagrade ITB Medical Tourism Destination Award

Hrvatska turistička zajednica, zajedno s 18 hrvatskih suizlagača, predstavila je hrvatsku turističku ponudu na virtualnom izdanju vodećeg svjetskog turističkog sajma ITB u Berlinu, koji se nakon 50 godina održavanja u fizičkom obliku po prvi puta održava putem online platforme ITB Berlin NOW.

Hrvatska delegacija odradila je niz online sastanaka s predstavnicima najvažnijih agencija, turoperatora i ostalih partnera. Između ostalih sastanci su održani s DER Touristik, Schauinsland, Eurowings, BBC, Amadeus, jedna on najjačih svjetskih kompanija za nove tehnologije u turizmu, Holliday Pirates, velika booking travel platforma i drugi. Direktor Hrvatske turističke zajednice, Kristjan Stančić vjeruje kako će popuštanjem restrikcija doći do normalizacije turističkog prometa te kako će Nijemci u velikom broju i ove godine svoje povjerenje pokloniti upravo Hrvatskoj.

U sklopu sajma Hrvatskoj dodijeljena ITB Medical Tourism Destination Award

Članak se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo kako je Hrvatska dobitnica specijalne nagrade ITB Medical Tourism Destination Award. Nagrada se po prvi put dodjeljuje od strane ITB-a uz podršku HTI Conference (Health Tourism Industry). Organizatori dodjele nagrade prepoznali su Hrvatsku kao inovativno i održivo odredište koje svojim gostima pruža visoku razinu iskustva i usluga s područja medicinskog turizma. To potvrđuje i brojka od preko 250 tisuća gostiju koji godišnje posjete našu zemlju motivirani zdravstvenim turizmom. Nagradu je preuzeo Romeo Draghicchio, direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Njemačkoj.

Izvor i foto: Hrvatska turistička zajednica

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.