Hrvatska turistička ponuda na sajmu ITB Berlin

Hrvatska turistička zajednica, zajedno s 18 hrvatskih suizlagača, predstavlja hrvatsku turističku ponudu na virtualnom izdanju vodećeg svjetskog turističkog sajma ITB u Berlinu. Sajam se nakon 50 godina održavanja u fizičkom obliku po prvi puta održava putem online platforme ITB Berlin NOW. Od 9. do 12. ožujka hrvatska delegacija će odraditi sastanke s predstavnicima najvažnijih agencija, turoperatora i ostalih partnera na njemačkom tržištu.

Među dogovorenim sastancima je sastanak s predstavnicima drugog najvećeg europskog i njemačkog turoperatora DER Touristik, koji je u 2019. godini ostvario promet prema Hrvatskoj od oko 60.000 putnika. Razgovarat će se i s predstavnicima FTI-a, trećeg najvećeg europskog i njemačkog turoperatora, koji je u 2019. godini ostvario promet prema Hrvatskoj od oko 70.000 putnika, zatim s predstavnicima Schauinslanda, koji je do globalne pandemije korona virusa bio najbrže rastući turoperator u Njemačkoj, kao i sa predstavnicima aviokompanija Eurowings i Sundair s kojima će se razgovarati o mreži aviolinija u 2021. godini.

U fokusu predstavljanja hrvatske turističke ponude na sajmu ITB bit će 11 turističkih proizvoda i to aktivni odmor, kamping, nautika, kulturni turizam, eno-gastronomija, zdravlje i wellness, poslovni turizam i dr., a istaknut će se i projekt te prateća promotivna kampanja “Safe stay in Croatia”.

Uz Hrvatsku turističku zajednicu kao glavnog izlagača, u sklopu hrvatskog virtualnog štanda svoju ponudu predstavit će i suizlagači među kojima su turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, grada Dubrovnika i grada Zagreba, ali i Croatia Airlines, Jadrolinija, Nacionalni park Plitvička jezera, Valamar, Maistra, Uniline, Laguna Novigrad d.d. (Aminess Hotels & Campsites), Liburnia Riviera Hoteli, ID Riva, Abacus, Ban Tours, Perfecta Travel, Sunturist, Unlimited Croatia DMC i Via Mea Travel.

Izvor: Hrvatska turistička zajednica
Naslovna fotografija: Screenshot ITB Berlin

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.