Hrvatskim hotelima dodjeljena nagrada HolidayCheck Special Award

Renomirani švicarski portal HolidayCheck i ove je godine dodijelio prestižnu nagradu HolidayCheck Special Award 2021., a među nagrađenim hotelima našla su se i dva hrvatska. Prema recenzijama više od 420 tisuća korisnika portala izabrani su najbolji i najuspješniji hoteli u čak 35 zemalja, a u Hrvatskoj je nagrada dodijeljena hotelu Miramar u Opatiji te hotelu Plaža Duće u Dugom Ratu.

Hotel Miramar smješten je uz more i udaljen samo nekoliko minuta od središta Opatije. Uz vlastitu plažu, ovaj hotel sa četiri zvjezdice svojim gostima nudi niz sadržaja. Hotel Plaža Duće, također sa četiri zvjezdice, udaljen je tri kilometra od Omiša. Iz hotela sa 103 moderne i prostrane sobe, pruža se prekrasan pogled na brački kanal i otok Brač.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Kako se cijeli ugostiteljski sektor suočio s izvanrednim okolnostima, izvršene su određene prilagodbe nagrade HolidayCheck pa su tako minimalni kriteriji za kvalifikaciju bili najmanje 25 objavljenih recenzija za hotel u razdoblju od 1. prosinca 2019. do 30. studenog 2020., najmanje 90% korisničkih preporuka te poštivanje HolidayCheck kodeksa ponašanja. Među hotelima koji ispunjavaju ove kriterije, nagradu može osvojiti samo 10 najpopularnijih hotela iz pojedine regije.

Portal HolidayCheck najveći je nezavisni web portal za putovanja na njemačkom govornom području koji omogućuje rezervacije i preglede brojnih ponuda i to na temelju autentičnih recenzija kojih je na portalu samo za hotele objavljeno gotovo 10 milijuna. Portal nudi niz važnih i aktualnih informacija o destinacijama diljem svijeta, a najveću važnost pridaje recenzijama samih putnika koji su boravili u nekom mjestu.

Zahvaljujući autentičnim recenzijama i stručnim savjetima, svaki turist može pronaći i rezervirati najbolji odmor za sebe na lokacijama diljem svijeta. Portal djeluje od 2003. godine, a sjedište mu je u švicarskom Bottighofenu u blizini njemačkog pograničnog grada Constance.

Naslovna fotografija: Hotel Miramar Opatija/ Facebook

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.