HTZ – poziv za dodjelu nagrada “Anton Štifanić” i Nagrade za životno djelo

HTZ je objavio Javni poziv za dodjelu Hrvatske turističke nagrade u 2020. godini Nagrada će se dodijeliti u dvije kategorije – kao Godišnja nagrada “Anton Štifanić” te Nagrada za životno djelo. Nagrada se dodjeljuje za 2019. godinu, kao posebno priznanje za izniman doprinos pojedinaca i tvrtki ili ustanova u razvitku turizma Republike Hrvatske. Prijave se zaprimaju do 17. studenog 2020. do 12:00 sati.

Nagradu mogu dobiti pojedinci, tvrtke, ustanove ili udruge (Godišnja nagrada Anton Štifanić) te pojedinac za životno djelo (Nagrada za životno djelo). Odabir nagrađenih u 2020. godini u okviru kategorije Hrvatska turistička nagrada, iznimno se provodi u izmijenjenim vremenskim okvirima u odnosu na propisane propozicije i procedure uslijed okolnosti izazvanih pandemijom korona virusa. Poticaj za dodjelu Nagrade Povjerenstvu mogu predložiti sve fizičke i pravne osobe Republike Hrvatske.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Javni poziv za dodjelu Hrvatske turističke nagrade dostupan je na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice. Prijavnica se nalazi na POVEZNICI.

Podsjetimo, prošle godine Nagrada za životno djelo uručena je dugogodišnjem direktoru Turisthotela iz Zadra, Frani Skoblaru. Turistička nagrada “Antun Štifanić” za pojedinca završila je u rukama Ivana Sabljića iz Valamar Riviere. Godišnja nagrada “Anton Štifanić” u kategoriji tvrtka, ustanova ili udruga – ID Riva Tours GmbH.

HTZ je, prije nekoliko dana, otvorio online prijave za Godišnje hrvatske turističke nagrade 2020. u kategoriji “Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine”. Kandidature se zaprimaju isključivo putem online prijavnice do 11. studenog 2020. do 12:00 sati.

Izvor: Hrvatska turistička zajednica

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.