Istražite Kvarnerske destinacije putem web kamera

Ipak, i iz sigurnosti svog doma, možete se upustiti u istraživanje i šetnju kroz Kvarner. 

Kvarner u jednoj slici priča ima mnogo priča. Odredište za one željne odmora u iskonskoj prirodi, avanturiste ili pak ljubitelje kulturne baštine. Kvarner je ishodište i hrvatske kulture.  Tu je nastao najstariji pisani spomenik hrvatskoga jezika – Baščanska ploča (1100. godina), kao i Vinodolski zakonik (najstariji tekst hrvatskog srednjovjekovnog običajnog prava iz 13. stoljeća). 

Toliko različitih krajolika i svjetova, toliko zanimljivih priča… u svakom slučaju destinacija za sva godišnja doba.

Jeste li znali da kvarnerske destinacije možete i istražiti zahvaljujućim web kamerama, koje u svijet odašilju „live“ snimke? Zato krenite:

Opatijom prošetajte ovdje i ovdje.
Rijeka – Europska prijestolnica kulture 2020KorzoTitov trg i FiumaraRivaHNK Ivana pl. ZajcaTrsat
Crikvenica
Novi Vinodolski
Krk – Vela PlacaRiva
Mali LošinjŠkverićcentarSunčana uvala
Cres
Rab
Lopar – Rajska plaža
Fužine
Nacionalni park Risnjak

Mnogi smještajni objekti na Kvarneru, nude mogućnost 100% besplatnog otkaza rezervacije ili vouchere u iznosu od 30 ili 50€ koje možete pokloniti svojim bližnjima, kako bi mogli početi planirati ljetni odmor bez rizika. 
 

Izvor/Foto: TZ Kvarner

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.