Izložba fotografija svjetskih zvijezda u hotelu Palace Elisabeth na Hvaru

Svjetski poznati i priznati splitski fotograf Jadran Lazić svečano će večeras otvoriti svoju izložbu u Crvenom Salonu hotela Palace Elisabeth na Hvaru.

Izložba “Jadran Lazić: 50 godina fotografije” obuhvaća djela nastala u pedeset godina intenzivnog i dinamičnog rada na terenu i snimanja poznatih i popularnih zvijezda, glumaca, pjevača, nogometaša i drugih čiji su životi stekli masovnu popularnost kroz svjetske časopise.

Na izložbi će ujedno biti predstavljena monografija fotografija Jadrana Lazića, koja dolazi kao luksuzno opremljeno kapitalno štivo u dva toma na 900 stranica, i postaje vizualni vremeplov glamura dvadesetog stoljeća.

Tako je ove godine po prvi puta Crveni Salon, koji je u sklopu hotela Palace Elisabeth, pretvoren u jedinstvenu galeriju koja nudi posjetiteljima poseban kulturni doživljaj. Prostor je idealan za evente, konferencije i događanja do 80 uzvanika. Kao sastavni dio hotela Palace Elisabeth, prostor je prepoznatljiv po autentičnoj atmosferi i visokim stropovima što ga izdvaja od ostalih mjesta za događaje.

Izložba “Jadran Lazić: 50 godina fotografije” biti će otvorena do 20. listopada, a posjetitelji je mogu pogledati svaki dan od ponedjeljka do nedjelje.

Fotografije: Sunčani Hvar Hotels

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.